Înapoi la Locații

Casa Vlasia

Locaţie de nuntă
Păreri de la 6 fotografi și un videograf
19 evenimente verificate
Casa Vlasia este documentat de fotografi și videografi care au avut evenimente aici.
Toate informațiile sunt verificate și validate de editorii catalogului.

"O locatie placuta pentru orice tip de eveniment. Peisajul este de vis, lumina foarte buna, mancarea delicioasa! :)"
"Casa Vlăsia este un loc născut pentru frumos, liniște, mâncare sănătoasă și relaxare în natură. Un han ca odinioară, înconjurat de păduri și de lacuri, dar suprinzător de aproape de București.
Cele doua sali Polivalenta si Aligote sunt modern mobilate si echipate, dispunand de flipchart, videoproiector si ecran de proiectie, oferind garantia unui eveniment de succes.
"
"O locatie foarte faina, in care poti face absolut totul, pregatiri, sedinta, ceremoniile si petrecerea. Recomand cu drag!"
"O locatie minunata, ideala pentru nunti. Apa, pădure și liniște! Au o terasa foarte frumoasa poziționată la umbra, vita de vie, livada de meri, o mini ferma cu vaci, oi, măgari, găini si rate, porci, poziționată lângă pădure, are in componenta si un lac. Cadrele bune sunt garantate :)"
"Casa Vlasiei este locul ideal pentru o nunta relaxanta in natura sau la cortul pus la dispozitie."
"Casa Vlasia este de fapt un han modern din apropierea Bucurestiului, aflat in mijlocul unei frumoase podgorii, inconjurat si de o livada si chiar de padure! Complexul ofera mirilor un cort, unde a avut loc si nunta din fotografii dar si o sala in interiorul hanului cu o capacitate mai mica. Atmosfera este una de vacanta odata ce intri pe portile Casei Vlasia: stoluri de randunele si alei serpuite prin podgorie duc catre intrare. Hanul pune la dispozitie camere frumos amenjate si chiar balcoane cu priveliste. Am fost serviti cu paine calda, iar o parte din preparate sunt realizate chiar la han, intrucat exista si o mini-ferma cu rate si alte animale. Complexul beneficiaza si de piscina."

Hartă

Casa Vlasia
Casa Vlăsia, DC184, România Vezi pagina locației

Abonează-te la newsletter-ul personalizat pentru nunta ta