Casa Vlăsia


 0741 *** vezi numărul
 Recomandat de 2 fotografi și un videograf

 Locaţie de nuntă

Contact

Hartă

Casa Vlăsia
Casa Vlăsia, DC184, România Vezi pagina locației
Vezi mai mult
Casa Vlăsia este recomandat de următorii fotografi și videografi care au avut evenimente aici.
Toate recomandarile sunt verificate și validate de editorii catalogului.

Rating acordat locaţiei
Casa Vlasia este de fapt un han modern din apropierea Bucurestiului, aflat in mijlocul unei frumoase podgorii, inconjurat si de o livada si chiar de padure! Complexul ofera mirilor un cort, unde a avut loc si nunta din fotografii dar si o sala in interiorul hanului cu o capacitate mai mica. Atmosfera este una de vacanta odata ce intri pe portile Casei Vlasia: stoluri de randunele si alei serpuite prin podgorie duc catre intrare. Hanul pune la dispozitie camere frumos amenjate si chiar balcoane cu priveliste. Am fost serviti cu paine calda, iar o parte din preparate sunt realizate chiar la han, intrucat exista si o mini-ferma cu rate si alte animale. Complexul beneficiaza si de piscina.
Rating acordat locaţiei
Casa Vlasiei este locul ideal pentru o nunta relaxanta in natura sau la cortul pus la dispozitie.
Aurelian Mirea cameraman
peste 1000
Rating acordat locaţiei
Casa Vlăsia este un loc născut pentru frumos, liniște, mâncare sănătoasă și relaxare în natură. Un han ca odinioară, înconjurat de păduri și de lacuri, dar suprinzător de aproape de București.
Cele doua sali Polivalenta si Aligote sunt modern mobilate si echipate, dispunand de flipchart, videoproiector si ecran de proiectie, oferind garantia unui eveniment de succes.