Catalogul cameramanilor

Aurelian Mirea

Cameraman
Înscris în catalog de 5 ani
Se deplasează din Bucuresti

Vezi profilul meu de videografie comercială
Messenger
 0766 663 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
9 premii
1
5
1
1
1
Apreciere clienți
1 testimonial verificat
Experiență
4 evenimente verificate
5 locații documentate
Selectia editorilor pe 27.04.2021 Spotlight pe 27.04.2021
Selectia editorilor pe 24.03.2020
Selectia editorilor pe 14.04.2020
Nominalizat la concursul anual 2019 Alegerea publicului
Selectia editorilor pe 16.07.2019
Selectia editorilor pe 02.04.2019Pachetul 3

- montaj documentar 25-45 min.
- clip Best Moments
- termen de predare max 120zile
- predare online

1x videograf
filmare FHD: - cununie civila in aceeasi zi
- pregatiri in aceeasi locatie
- biserica montaj scurt
- petrecere

1400e

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Snagov, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Casa Vlăsia este un loc născut pentru frumos, liniște, mâncare sănătoasă și relaxare în natură. Un han ca odinioară, înconjurat de păduri și de lacuri, dar suprinzător de aproape de București.
Cele doua sali Polivalenta si Aligote sunt modern mobilate si echipate, dispunand de flipchart, videoproiector si ecran de proiectie, oferind garantia unui eveniment de succes.
 Locaţie de nuntă
  Roșu, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Gradina cu licurici nu este doar o alta locatie de evenimente in Bucuresti. A fost creata din dragoste pentru viata si natura, pentru a oferi oamenilor din oras un spatiu diferit de a petrece timpul liber sau zilele speciale.
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Le Château – Castelul din Inima Capitalei este cel mai sofisticat și elegant salon de nuntă din București, situat în centrul orașului, fiind destinat celor care își doresc organizarea unei nunți de vis, cu adevărat memorabilă pentru ei și pentru oaspeții lor.
 Locaţie de nuntă
  Eforie Nord, Constanta
Ratingul meu acordat locaţiei
Foarte frumos! Mancare buna, piscina cu apa din mare, o vedere frumoasa asupra portului.
 Locaţie de nuntă
  Snagov Sat, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Situat la mai putin de 25 de minute distanță față de București, Snagov Club este fara nici o indoială un adevarat paradis al distracției și totodată unica ta oaza de relaxare, ideală pentru oricine.

Despre Aurelian Mirea


Pentru mine, videografia de eveniment, nuntă sau botez, este un stil de viață. Dacă la început a fost doar o pasiune pentru un nou stil de exprimare vizuală, astăzi, această pasiune este un job full time. Sunt soț, tată și artist vizual cu background în pictură și fotografie. Sunt din București și sunt interesat de noi oportunități și experiențe, alături de oameni cu povești frumoase.
Obiectivul meu este simplu: să surprind ziua nunții voastre și să o redau într-un mod artistic, care să vă reprezinte. Fiecare poveste de dragoste este diferită și cred cu tărie că fiecare film de nuntă trebuie să fie unic și autentic. Alături de o echipă talentată și entuziastă, voi fi parte din evenimentul vostru, capturând momente speciale pe care să le prețuiți pentru tot restul vieții.
Interesul meu de a vă cunoaște și de a construi o relație cu voi îmi va permite să redau povestea voastră mai bine decât oricine altcineva. Aș vrea să aflu nu doar cum v-ați întâlnit prima oară, ci și perspectiva voastră asupra vieții, ce interese aveți și ce vă place să faceți, fie că e vorba de călătorii, concerte sau timp petrecut cu prietenii și familia.
Vă încurajez să îndrazniți să vă doriți un film autentic și interesant, care să reprezinte experiența voastră de nuntă. Să simțiți în fiecare cadru emoția și pasiunea investită în crearea filmului. Îmi doresc ca de fiecare dată când veți urmări transpunerea in imagini a poveștii voastre, aceasta să vă reamintească de faptul că nimic în viață nu este mai important decât dragostea pe care o împărtașiți.

Sunt Aurelian Mirea și vreau să vă cunosc povestea.