Catalogul cameramanilor

Aurelian Mirea

Cameraman
Înscris în catalog de 7 ani și 5 luni
Se deplasează din Bucuresti

Vezi profilul meu de videografie comercială
Messenger
 0766 663 *** vezi telefonul
Favorit


Pachetul 3

4K/FHD

- montaj documentar 15 - 60+ min.
- clip Best Moments
- termen de predare max 140zile
- predare online

1x videograf
filmarea intregului eveniment din ziua respectiva in aceeasi locatie

1400e
avans 30%

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Snagov, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Casa Vlăsia este un loc născut pentru frumos, liniște, mâncare sănătoasă și relaxare în natură. Un han ca odinioară, înconjurat de păduri și de lacuri, dar suprinzător de aproape de București.
Cele doua sali Polivalenta si Aligote sunt modern mobilate si echipate, dispunand de flipchart, videoproiector si ecran de proiectie, oferind garantia unui eveniment de succes.
 Locaţie de nuntă
  Cocani , Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Ciresul Salbatic, este un loc de o frumusete aparte, amplasat in mijlocul padurii, unde eleganta si gingasia florilor de cires salbatic se reflecta in decorul chic, atent pregatit, bogat in verdeata si lumina difuza.
 Locaţie de nuntă
  1 Decembrie , Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Domeniul cu Cireși este locul perfect pentru orice tip de eveniment!
 Locaţie de nuntă
  Manasia, Ialomita
Ratingul meu acordat locaţiei
Domeniul Manasia este genul acela de loc rar întâlnit ce nu contenește să te surprindă. O bijuterie de patrimoniu unică în peisajul Bărăganului – inclusă în Ansamblul Conacului Hagianoff, s-a redeschis publicului larg, devenind astfel primul monument istoric Clasa A, de importanță națională, restaurat integral în județul Ialomița. Domeniul include conacul boieresc, parcul de două hectare și crama de sub conac, monumente înnobilate de istoricul aristocratic al moșiei. Domeniul Manasia așteaptă să fie redescoperit, la doar 50 de kilometri de București, în localitatea omonimă, în cadrul evenimentelor pe care le găzduiește.
 Locaţie de nuntă
  Roșu, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Gradina cu licurici nu este doar o alta locatie de evenimente in Bucuresti. A fost creata din dragoste pentru viata si natura, pentru a oferi oamenilor din oras un spatiu diferit de a petrece timpul liber sau zilele speciale.
 Locaţie de nuntă
  Saftica, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
O locație superbă, un foișor modern, spațios, o grădina simpla dar frumoasa!
 Locaţie de nuntă
  Baneasa, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Restaurantul este plasat intr-o zona cu adevarat deosebita, chiar vis-a-vis de Gradina Zoologica. Acesta beneficiaza de spatii atat in interior cat si in exterior.
Cu o capacitate interioara de peste 120 de locuri, cu spatii partajate cu bun gust, Lazoo iti ofera tot ce-ti doresti.
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Le Château – Castelul din Inima Capitalei este cel mai sofisticat și elegant salon de nuntă din București, situat în centrul orașului, fiind destinat celor care își doresc organizarea unei nunți de vis, cu adevărat memorabilă pentru ei și pentru oaspeții lor.
 Locaţie de nuntă
  Eforie Nord, Constanta
Ratingul meu acordat locaţiei
Foarte frumos! Mancare buna, piscina cu apa din mare, o vedere frumoasa asupra portului.
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Si-Longe este un loc social contemporan din București, un loc versatil care poate găzdui petreceri, conferințe, congrese, evenimente de familie sau concerte live.
 Locaţie de nuntă
  Snagov Sat, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Situat la mai putin de 25 de minute distanță față de București, Snagov Club este fara nici o indoială un adevarat paradis al distracției și totodată unica ta oaza de relaxare, ideală pentru oricine.
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
"Un spatiu modern si generos cu un concept arhitectural unic si multifuncţional chiar in centrul capitalei.
 Locaţie de nuntă
  Poiana Lui Stinga, Giurgiu
Ratingul meu acordat locaţiei
Deosebit totul! Locatie, decor, atmosfera. Ideal pentru orice tip de eveniment.

Despre Aurelian Mirea


Pentru mine, videografia de eveniment, nuntă sau botez, este un stil de viață. Dacă la început a fost doar o pasiune pentru un nou stil de exprimare vizuală, astăzi, această pasiune este un job full time. Sunt soț, tată și artist vizual cu background în pictură și fotografie. Sunt din București și sunt interesat de noi oportunități și experiențe, alături de oameni cu povești frumoase.
Obiectivul meu este simplu: să surprind ziua nunții voastre și să o redau într-un mod artistic, care să vă reprezinte. Fiecare poveste de dragoste este diferită și cred cu tărie că fiecare film de nuntă trebuie să fie unic și autentic. Alături de o echipă talentată și entuziastă, voi fi parte din evenimentul vostru, capturând momente speciale pe care să le prețuiți pentru tot restul vieții.
Interesul meu de a vă cunoaște și de a construi o relație cu voi îmi va permite să redau povestea voastră mai bine decât oricine altcineva. Aș vrea să aflu nu doar cum v-ați întâlnit prima oară, ci și perspectiva voastră asupra vieții, ce interese aveți și ce vă place să faceți, fie că e vorba de călătorii, concerte sau timp petrecut cu prietenii și familia.
Vă încurajez să îndrazniți să vă doriți un film autentic și interesant, care să reprezinte experiența voastră de nuntă. Să simțiți în fiecare cadru emoția și pasiunea investită în crearea filmului. Îmi doresc ca de fiecare dată când veți urmări transpunerea in imagini a poveștii voastre, aceasta să vă reamintească de faptul că nimic în viață nu este mai important decât dragostea pe care o împărtașiți.

Sunt Aurelian Mirea și vreau să vă cunosc povestea.