Înapoi la Locații

Ciresul Salbatic

Locaţie de nuntă
Păreri de la 13 fotografi și 6 videografi
58 evenimente verificate
Ciresul Salbatic este documentat de fotografi și videografi care au avut evenimente aici.
Toate informațiile sunt verificate și validate de editorii catalogului.

"O locatie superba care iti ofera multe oportunitati si pentru a realiza sedinta foto cu cadre dintre cele mai variate."
"Este printre singurele locatii care m-au impresionat la evenimentele din 2020. Cu un cort care iti da senzatia de spatiu amplasat exact langa padure, poti combina cu usurinta toate evenimentele din ziua nuntii, chiar la Ciresul Salbatic: cununia civila, cununia religioasa, sedinta foto si petrecerea."
"O locatie super misti in care sa iti organizezi evenimentul cap-coada."
"Locatia este foarte aproape atat de Ploiesti cat si de Bucuresti. Este amplasata intr-o zona impadurita, foarte frumos amenajata ideala pentru petreceri in stil Boho Chic."
"O locatie foarte frumoasa in mijlocul naturii. Se vede ca s-a investit si s-a pus multa pasiune in acest loc. Recomand cu mare drag! As face evenimente in fiecare weekend aici."
"O locație superbă în mijlocul pădurii. Cadru natural de poveste, amenajat foarte frumos afară (alei, detalii, loc pentru cununii). Are inclusiv două căsuțe pentru pregătiri unde poți lua cazare. Mâncare și servire de 4*.

Ca minus ar fi calitatea cortului (părea destul de rudimentar) și faptul că nu am avut căldură în cort, iar după ora 22 s-a resimțit (evenimentul a fost la finalul lunii Septembrie 2019).
"
"O locație cu adevărat minunată! Atât decorul, cât și aranjamentele, au fost dispuse cu meticulozitate, iar spațiul de fotografiere, atât în interior, cât și în exterior, este extrem de generos.

Singurul impediment ar fi distanța, însă dacă îți dorești cu adevărat să-ți amintești de petrecerea din ziua nunții, aceasta este o locație pe care ar trebui să o iei în considerare!
"
"O locație superba, amenajată cu mult bun gust, mâncare excepțională, personal super-profi și super-dedicat."
"Destul de aproape de Bucuresi. Locatie in padure."
"Local frumos, ring mare, personal amabil. Se poate organiza cununia civila si relioaga in aer, spatiul fiind mai mult decat generos. Localul este inconjurat de padure. Se poate organiza tot evenimentul in acelasi loc."
"Mereu am un sentiment placut cand ajung la Ciresiul Salbatic! O locatie in care toata lumea se simte ca acasa"
"Pentru prima data aici, dar m-as intoarce de fiecare data. Locatia este fantastica"
"Printre cele mai faine locatii din padure, de pe langa Bucuresti. Noi am avut cele mai multe nunti in salonul din Poiana care credem ca este cel mai fain, urmat indeaproape de cel de la Cires. Locatia este extrem de ofertanta dpvd artistic si fotografic, iti creeaza un vibe fain si este o placere sa ai eveniment acolo. Staff-ul este foarte fain si receptiv la nevoile tuturor, un mare plus :D"
"Multiple posibilitati de fotografiere, multe zone potrivite pentru sedinta foto.
Zona de terasa in aer liber, multe mese, atmosfera generala fiind placuta.
"
"O locatie super! Toate serviciile au fost excelente!"
"O locatie in mijlocul padurii luminoasa si primitoare. Staful este bine instruit. Mancarea este buna. Recomanda!"
"O locație de vis care îmbină perfect eleganța cu rafinamentul. Asigură un ambient plăcut și oferă vaste oportunități pentru a crea cadre de poveste. Recomand cu toată încrederea!"
"O locatie selecta in mijlocul naturii."
"Ciresul Salbatic, este un loc de o frumusete aparte, amplasat in mijlocul padurii, unde eleganta si gingasia florilor de cires salbatic se reflecta in decorul chic, atent pregatit, bogat in verdeata si lumina difuza."

Hartă

Ciresul Salbatic
Cireșul Salbatic, DN1A, România Vezi pagina locației

Abonează-te la newsletter-ul personalizat pentru nunta ta

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro