Catalogul fotografilor
Bianca & Sergiu Irimescu

Silhouettes Photography

Fotograf: Bianca & Sergiu Irimescu
Înscris în catalog de 6 ani și 4 luni
Se deplasează din Bucuresti
Messenger
 0737 737 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
47 premii
1
13
24
1
7
1
Apreciere clienți
15 testimoniale verificate
  5.00 (20 recenzii)
Experiență
157 evenimente verificate
10 locații documentate


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Tancabesti, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Nouă ne-a plăcut tare mult la Artist. Pentru că am avut parte de o zi ploioasă care practic ne-a anulat ședința foto din ziua nunții, am putut realiza o altă ședință foto cu mirii după ce am ajuns la locație. Grădina de la Artist este mare și include o varietare de elemente ce pot fi folosite. Timp și creativitate să avem!
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Athénée Palace Hilton este o locație superbă pentru evenimente. Eleganța te îmbie chiar de la intrare, candelabrele sunt superbe, pereții, scaunele - ne-a plăcut aproape totul. Singurul minus pe care l-am descoperit și, din păcate, un minus foarte mare a fost dat de faptul că masa rezervată echipei foto-video nu era în sala evenimentului, nu era nici măcar lângă, ci undeva la 2 săli distanță. O greșeală inadmisibilă din partea persoanei care s-a ocupat de planificarea nunții respective!
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Nu am putut acorda punctajul maxim din simplul motiv că în plin sezon de nunți au ales să renoveze tot părculețul din jurul localului. Localul absolut superb, însă afară numai muncitori, utilaje, borduri șamd. Aviz fotografilor: fiind fostul cinematograf Floreasca, tavanul este extrem de înalt așa că trebuie să aveți grijă la modul în care folosiți blițurile. În rest extrem de elegantă, spațioasă, aerisită.

- servirea (cel puțin la masa foto + video), timp de +3h nu a venit nimeni sa debaraseze, sa aduca o sticlă cu apă etc.
 Locaţie de nuntă
  Banesti, Prahova
Ratingul meu acordat locaţiei
Nu știam de această locație până la nuntezul Mihaelei, lui Mihai și Arthur. Este situată undeva în afara orașului Câmpina și nu aveam mari așteptări.. asta până am ajuns acolo. Curtea este superbă: spațioasă, amenajată foarte frumos, există spații libere, copaci înalți, foarte multe flori și un mic lac cu crapi Koi și nuferi. Camera în care s-au pregătit mirii este foarte bună din punct de vedere al luminii, poate s-a exagerat puțin cu culoarea roșie. Localul în sine, cortul cel mare, ar fi fost ideal dacă nu aveau scaunele îmbrăcate în acel clasic material alb cu fundă colorată.

În rest, jos pălăria!
 Locaţie de nuntă
  Targu Jiu, Gorj
Ratingul meu acordat locaţiei
Printre cele mai faine locatii de nunta din Tg. Jiu! Casa arata superb, mirii se pot pregati acolo fara probleme si camerele arat bine. Curtea spatioasa ofera spatiu suficient sa poti face sedinta foto acolo iar piscina arata super atat pe zi cat si pe seara cand sunt aprinse ghirlandele de lumini. Potentialul este foarte mare, trebuie doar sa te folosesti de tot ce ai prin jur pentru a crea amintiri faine pentru mirii tai.
 Locaţie de nuntă
  Cocani , Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Printre cele mai faine locatii din padure, de pe langa Bucuresti. Noi am avut cele mai multe nunti in salonul din Poiana care credem ca este cel mai fain, urmat indeaproape de cel de la Cires. Locatia este extrem de ofertanta dpvd artistic si fotografic, iti creeaza un vibe fain si este o placere sa ai eveniment acolo. Staff-ul este foarte fain si receptiv la nevoile tuturor, un mare plus :D
 Locaţie de nuntă
  Corbeanca, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Este imposibil, ca fotograf, să nu îți placă tot ceea ce îți oferă Pădurile Regale: ai parte de un local superb, pereți înalți de sticlă, multe beculețe și o grădină extrem de frumos decorată unde pot avea loc atât cununia civilă, cât și cea religioasă. Drumul de acces este usor și rapid, singurul lucru pe care noi l-am dori altfel ar fi tavanul. Fiind din catifea neagra, reflecta foarte greu lumina blițului. Dacă ar fi tot negru, dar lemn sau altceva, ar fi genial!
 Locaţie de nuntă
  Bucov, Prahova
Ratingul meu acordat locaţiei
Royal Events este o locatie mare, amenajata cu foarte mult bun gust, sala in care am fotografiat noi are o capacitate de +250 persoane insa spatiul este suficient incat sa nu para nimic aglomerat. Lumina ambientala este foarte draguta, servirea a fost ok, zona de cocktail din fata localului ofera mici spatii pentru o sedinta foto rapida la apus. Ne-a placut, mai venim :)
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Terra Events Hall este o locație aproape perfectă pentru o nuntă elegantă și frumoasă, cel puțin din punct de vedere fotografic. Interiorul este mare, aerisit, candelabrele sunt total diferite față de ce am mai văzut, servirea a fost impecabilă. Este ușor accesibilă, fiind localizată în apropiere de zona Tei și stadionul Ștefan cel Mare. Singurul lucru care îi lipsește pentru a fi o locație ideală este ceva spațiu verde sau grădină exterioară.
 Locaţie de nuntă
  Harman, Brasov
Ratingul meu acordat locaţiei
Poate cea mai frumoasă locație în care am fotografiat până acum, dacă nu măcar în top 3. Localul este superb, vila în care se pregătesc mirii este spațioasă, aranjată cu mult bun gust iar curtea este absolut incredibilă. Timp și vreme bună să fie, pentru că elemente ajutătoare pentru foto sunt o mulțime. Din păcate, în ziua în care am fotografiat noi a plouat foarte tare, dar am reușit să facem o ședință foto rapidă de circa 15 minute.

Despre Silhouettes Photography


Hey, te invitam sa afli mai multe despre noi aici: https://silhouettes.ro/despre-noi/

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro