Înapoi la Locații

Yaz

Locaţie de nuntă
Păreri de la 5 fotografi și un videograf
24 evenimente verificate
Yaz este documentat de fotografi și videografi care au avut evenimente aici.
Toate informațiile sunt verificate și validate de editorii catalogului.

"Este considerata una dintre cele mai luxoase locatii din zona Brasov. Mancarea si serviciile sunt la inaltime, dar si preturile. Locatia de poze din curte este draguta"
"O căutare tot mai frecventă, nunta la cort reprezintă un vis frumos, o alegere a visătorilor. Locații care sunt aproape ireale, atât din pricina felului în care albul este aproape de cel al norilor și totul este aranjat în așa fel încât cuplul să devină parte a unei povești. Ascuns în mijlocul naturii, localul este pentru cei ce vor să se simtă în largul lor, sau iubitori de natură. Este parte a rezervației naturale Lempes. Cununiile civile și religioase se pot desfășura pe marginea lacului.
Cortul de evenimente are o suprafață de cca 500 de mp, poate găzdui evenimente de la 100 de persoane până la 700-800 de persoane și este dotat cu: terasă cu zone de lounge, bar, scenă, podea de lemn, mese, scaune Chiavari, bucătărie și locuri de cazare pentru invitați. Astfel, întreaga nuntă, de la pregătiri la repetiție, ceremonii, petrecere și sesiuni foto pot avea loc aici.

Puncte forte:

-locație extrem de fotogenică și la îndemână
-posibilitatea de a organiza nunți mai mari sau mai mici
-intimitate și dragoste pentru natură
-elementele de natură, elementele de lumină care favorizează fotografierea și posibilitatea fotografierii în natură
"
"O locație superba cu multe elemente ce te pot ajuta la creearea unei povesti frumoase in ziua nuntii tale.
Ascuns în mijlocul naturii, acest loc este pentru cei care vor să fie singuri împreună.
Un intreg eveniment se poate realiza la locatie, recomand!
"
"O locație de nuntă superba. Tendința e ca nunțile să se facă în afara orașului, iar acest loc este unul superb, care le are pe toate (lacuri, alei, leagăn, filigorie de lemn, vegetație de toate felurile... Ce îți poți dori mai mult?! Aaa, da... Lumina bună!!! 😂"
"Poate cea mai frumoasă locație în care am fotografiat până acum, dacă nu măcar în top 3. Localul este superb, vila în care se pregătesc mirii este spațioasă, aranjată cu mult bun gust iar curtea este absolut incredibilă. Timp și vreme bună să fie, pentru că elemente ajutătoare pentru foto sunt o mulțime. Din păcate, în ziua în care am fotografiat noi a plouat foarte tare, dar am reușit să facem o ședință foto rapidă de circa 15 minute."

Hartă

Yaz
Yaz, Hărman, România Vezi pagina locației

Abonează-te la newsletter-ul personalizat pentru nunta ta