Catalogul fotografilor
Andrei Dumitrache

Andrei Dumitrache-Documentary Wedding Photographer

Fotograf: Andrei Dumitrache
Înscris în catalog de 8 ani și 4 luni
Se deplasează din Brasov
Messenger
 0740 031 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
145 premii
4
52
58
5
26
Apreciere clienți
4 testimoniale verificate
  5.00 (10 recenzii)
Experiență
24 evenimente verificate
3 locații documentate


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Halchiu, Brasov
Ratingul meu acordat locaţiei
Tot nuntă în natură, tot la Brașov, dar în același timp, într-o poveste. Locațiile care oferă toate facilitățile necesare unei nunți, la un loc, sunt tot mai căutate. Iar aerul boem, cu un decor de vis și cu acces la natură, sunt ingrediente care fac din Heldsdorf exact ceea ce se laudă: un loc de poveste. De la foișor, la stilul shabby chic și decorațiunile speciale te vor duce într-o altă lume, în ton cu personalitatea și povestea vostră.
Sala de nunta are o capacitate de 200 de persoane, iar pentru cazare există 9 camere duble. Dar nu îți face griji pentru restul invitaților, conacul se află la o distanță de maxim 20 de minute de Brașov.

Puncte forte:

-locație special creată pentru nunți complete
-scenă specială pentru invitații muzicali
-piscină pentru relaxare înainte de nuntă și locuri de joacă pentru copii
-decorul shabby chic, spațiul, elemente deosebite și încadrare perfectă pentru fotografii, faptul că pregătirile și sesiunile foto pot avea loc în aceeași zi
 Locaţie de nuntă
  Brasov
Ratingul meu acordat locaţiei
O categorie de sali de nunta o reprezintă sălile special amenajate în hoteluri pentru astfel de evenimente. Recomandate pentru faptul că pot acomoda invitații la nuntă în camere, iar sala este la câteva minute distanță. Iar hotelul Kronwell asta oferă prin Kronwell Ceremonies. Cu o capacitate a sălii mari pentru 550 de invitați, dar și săli mai mici, pentru până la 100 de invitați, se remarcă prin stil, eleganță și nunți mai deosebite.

Experiența mea a adus nu numai aceste fotografii din interior, dar și povești frumoase spuse de nunțile celor pe care i-am fotografia și alături de care am participat apoi la evenimente în acest loc.

Puncte forte:

-sistem audio Dynacord
-meniu creat de un chef bucătar
-cameră pentru miri din partea hotelului

Ce apreciază ochiul fotografului?

-sistemul de lumini, cristalele care împodobesc spațiul generos și ecranele pe care se pot afișa fotografii
 Locaţie de nuntă
  Harman, Brasov
Ratingul meu acordat locaţiei
O căutare tot mai frecventă, nunta la cort reprezintă un vis frumos, o alegere a visătorilor. Locații care sunt aproape ireale, atât din pricina felului în care albul este aproape de cel al norilor și totul este aranjat în așa fel încât cuplul să devină parte a unei povești. Ascuns în mijlocul naturii, localul este pentru cei ce vor să se simtă în largul lor, sau iubitori de natură. Este parte a rezervației naturale Lempes. Cununiile civile și religioase se pot desfășura pe marginea lacului.
Cortul de evenimente are o suprafață de cca 500 de mp, poate găzdui evenimente de la 100 de persoane până la 700-800 de persoane și este dotat cu: terasă cu zone de lounge, bar, scenă, podea de lemn, mese, scaune Chiavari, bucătărie și locuri de cazare pentru invitați. Astfel, întreaga nuntă, de la pregătiri la repetiție, ceremonii, petrecere și sesiuni foto pot avea loc aici.

Puncte forte:

-locație extrem de fotogenică și la îndemână
-posibilitatea de a organiza nunți mai mari sau mai mici
-intimitate și dragoste pentru natură
-elementele de natură, elementele de lumină care favorizează fotografierea și posibilitatea fotografierii în natură

Despre Andrei Dumitrache-Documentary Wedding Photographer


Fotografie documentara de eveniment.
Prin fotografii incerc sa arăt că nu ai nevoie de voci ca să spui o poveste. Fotografiez pentru că trăiesc și trăiesc pentru că ceea ce fotografiez sunt momente în care mă pierd și eu. La final, fotografiile de la nuntă trebuie să vă vorbească despre voi așa cum ați trăit ziua aceea. Și să vă spună că cineva v-a văzut, așa cum sunteți, așa cum a fost lumea în jurul vostru. Eu fotografiez mereu un cuvânt: VOI. Dar voi, spuneți povestea.

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro