Înapoi la Locații

Conacul Heldsdorf

Locaţie de nuntă
Păreri de la 7 fotografi și 5 videografi
43 evenimente verificate
Conacul Heldsdorf este documentat de fotografi și videografi care au avut evenimente aici.
Toate informațiile sunt verificate și validate de editorii catalogului.

"Este o locatie deosebita...are un aer aparte. Faptul ca se pot organiza ceremoniile in aer liber este un plus. In curtea locatiei se poate face usor o sedinta foto reusita."
"Este un loc de poveste, o locatie de care te indragostesti instant."
"O locatie de nunta retrasa, cu o curte spatioasa si locuri de cazare multe. Localul frumos cu un ring de dans aerisit."
"Tot nuntă în natură, tot la Brașov, dar în același timp, într-o poveste. Locațiile care oferă toate facilitățile necesare unei nunți, la un loc, sunt tot mai căutate. Iar aerul boem, cu un decor de vis și cu acces la natură, sunt ingrediente care fac din Heldsdorf exact ceea ce se laudă: un loc de poveste. De la foișor, la stilul shabby chic și decorațiunile speciale te vor duce într-o altă lume, în ton cu personalitatea și povestea vostră.
Sala de nunta are o capacitate de 200 de persoane, iar pentru cazare există 9 camere duble. Dar nu îți face griji pentru restul invitaților, conacul se află la o distanță de maxim 20 de minute de Brașov.

Puncte forte:

-locație special creată pentru nunți complete
-scenă specială pentru invitații muzicali
-piscină pentru relaxare înainte de nuntă și locuri de joacă pentru copii
-decorul shabby chic, spațiul, elemente deosebite și încadrare perfectă pentru fotografii, faptul că pregătirile și sesiunile foto pot avea loc în aceeași zi
"
"Super locatie, amplasare perfecta. Interiorul locatiei este magulitor de superb. Se pot realiza aici toate sedintele foto destinate evenimentului care urmeaza sa aiba loc in locatie. Totul este superb si recomand aceasta locatiei tuturor!"
"O locatie superba!"
"Revin cu placere in aceasta locatie frumoasa, cu personal calduros si oameni frumosi!"
"Locatie placuta si deservire la nivel"
"Cu un aer vintage si un spatiu generos, localul este ideal pentru nuntile de bun gust.

Interiorul are un aspect foarte frumos si cald, mesele sunt mereu aranjate elegant iar spatiul pentru dans este extrem de generos. dispune de scena amenajata special pentru artisti sau dj.

De asemenea, daca pregatirea mirilor are loc tot in local este foarte potrivit pentru a surprinde momentul acolo. mobilierul din camere este vintage iar lumina este pe masura.

Nu este nevoie sa parasesti localul in ziua nuntii pentru o sedinta foto, pentru ca exteriorul este ideal pentru asta. este foarte ingrijit si cu multe elemente ideale pentru o sedinta foto.

De asemenea are si spatiu dedicat pentru ceremoniile tinute afara.
"
"Conacul Heldsdorf este una din locațiile noastre preferate din Brașov, ne bucurăm de fiecare dată când documentam o poveste de dragoste acolo. Faptul că are un loc amenajat special pentru cununii în aer liber și multe alte spații drăguțe, mici locuri magice în care poți face fotografii în ziua evenimentului, toate acestea fac din Conacul Heldsdorf un loc de poveste."
"O locatie frumoasa, cu o gradina potrivita pentru sedinta foto-video, sala de festivitate aerisita si de bun gust."
"O locatie exceptionala pentru orice tip de eveniment. Ofera cazare in camere cu un grad ridicat de confort, zona de dining ingrijita, sala de evenimente absolut superba, stil vintage, posibiliatea organizarii starii civile la foisorul din spatele salii, posibilitatea de a face gratar in spatiul lor, locatii de fotografii, etc. Absolut tot ce se poate dori de la un astfel de locatie. Recomand din toata inima!!"

Hartă

Conacul Heldsdorf
Conacul Heldsdorf, Hălchiu, România Vezi pagina locației

Abonează-te la newsletter-ul personalizat pentru nunta ta