Înapoi la Locații

Conacul Heldsdorf

Locaţie de nuntă
Păreri de la 12 fotografi și 7 videografi
46 evenimente verificate
Conacul Heldsdorf este documentat de fotografi și videografi care au avut evenimente aici.
Toate informațiile sunt verificate și validate de editorii catalogului.

"Este o locatie deosebita...are un aer aparte. Faptul ca se pot organiza ceremoniile in aer liber este un plus. In curtea locatiei se poate face usor o sedinta foto reusita."
"Este un loc de poveste, o locatie de care te indragostesti instant."
"Un loc uimitor de care cu greu m-am putut desparti! Locul în sine are un vibe special! Designul este unul cu mult diferit fata de alte locații prin stilul original! Recomand tuturor Conacul Heldsdorf!"
"Tot nuntă în natură, tot la Brașov, dar în același timp, într-o poveste. Locațiile care oferă toate facilitățile necesare unei nunți, la un loc, sunt tot mai căutate. Iar aerul boem, cu un decor de vis și cu acces la natură, sunt ingrediente care fac din Heldsdorf exact ceea ce se laudă: un loc de poveste. De la foișor, la stilul shabby chic și decorațiunile speciale te vor duce într-o altă lume, în ton cu personalitatea și povestea vostră.
Sala de nunta are o capacitate de 200 de persoane, iar pentru cazare există 9 camere duble. Dar nu îți face griji pentru restul invitaților, conacul se află la o distanță de maxim 20 de minute de Brașov.

Puncte forte:

-locație special creată pentru nunți complete
-scenă specială pentru invitații muzicali
-piscină pentru relaxare înainte de nuntă și locuri de joacă pentru copii
-decorul shabby chic, spațiul, elemente deosebite și încadrare perfectă pentru fotografii, faptul că pregătirile și sesiunile foto pot avea loc în aceeași zi
"
"Super locatie, amplasare perfecta. Interiorul locatiei este magulitor de superb. Se pot realiza aici toate sedintele foto destinate evenimentului care urmeaza sa aiba loc in locatie. Totul este superb si recomand aceasta locatiei tuturor!"
"Una din locatiile mele favorite dedicate evenimentelor din si de langa Brasov ! O curte interioara imensa si minunata ! Stilul arhitecctural al conacului , serviciile , mancarea , fac din aceasta locatie sa fie una din prefetarele mele!"
"Un loc cu un vibe special, foarte elegant, arată excelent. Dacă aveți un eveniment, acesta este locul potrivit!
O locatie care ofera intimitate si relaxare.
"
"Locatie placuta si deservire la nivel"
"Am avut parte de un eveniment deosebit in aceasta locatie din apropierea Brasovului. Cu gradina si camere superbe unde am documentat Ceremonia Religioasa si Cununia Civila. Recomand"
"O locatie superba!"
"Locația este de poveste! Atât interiorul cât și exteriorul arată impecabil, ideal pentru ședințe foto!"
"Am fost placut surprins placut de frumusetea si naturaletea acestei locatii. Ideala pentru cei care vor ceva diferit pentru nunta lor. Big like!"
"O locatie de nunta retrasa, cu o curte spatioasa si locuri de cazare multe. Localul frumos cu un ring de dans aerisit."
"Cu un aer vintage si un spatiu generos, localul este ideal pentru nuntile de bun gust.

Interiorul are un aspect foarte frumos si cald, mesele sunt mereu aranjate elegant iar spatiul pentru dans este extrem de generos. dispune de scena amenajata special pentru artisti sau dj.

De asemenea, daca pregatirea mirilor are loc tot in local este foarte potrivit pentru a surprinde momentul acolo. mobilierul din camere este vintage iar lumina este pe masura.

Nu este nevoie sa parasesti localul in ziua nuntii pentru o sedinta foto, pentru ca exteriorul este ideal pentru asta. este foarte ingrijit si cu multe elemente ideale pentru o sedinta foto.

De asemenea are si spatiu dedicat pentru ceremoniile tinute afara.
"
"O locatie frumoasa, cu o gradina potrivita pentru sedinta foto-video, sala de festivitate aerisita si de bun gust."
"Absolut perfection!
O locație superbă pentru orice tip de eveniment! Atât decorul, cât și personalul este exact de ce ai nevoie pentru un eveniment de neuitat.
"
"O locatie exceptionala pentru orice tip de eveniment. Ofera cazare in camere cu un grad ridicat de confort, zona de dining ingrijita, sala de evenimente absolut superba, stil vintage, posibiliatea organizarii starii civile la foisorul din spatele salii, posibilitatea de a face gratar in spatiul lor, locatii de fotografii, etc. Absolut tot ce se poate dori de la un astfel de locatie. Recomand din toata inima!!"

Hartă

Conacul Heldsdorf
Conacul Heldsdorf, Hălchiu, România Vezi pagina locației

Abonează-te la newsletter-ul personalizat pentru nunta ta

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro