Catalogul fotografilor
Claudiu Bekk

Claudiu Bekk Photography

Fotograf: Claudiu Bekk
Înscris în catalog de 5 ani și 9 luni
Se deplasează din Brasov
Messenger
 0749 588 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Comuna Moeciu, Brasov
Ratingul meu acordat locaţiei
Nunta la munte cu un peisaj care sa-ti taie respiratia? Ei bine, Cetatea-Carului este locul ideal pentru asta! De asemenea, foarte bine de stiut este ca la 5 minute de mers cu masina fata de local, se afla o bisericuta de lemn unde se oficiaza ceremoniile religioase.

Cetatea-Carului dispune de o terasa generoasa ca dimensiune, cu o priveliste direct spre munti, unde se poate de asemenea oficia o ceremonie. Personalul este extrem de cald si primitor. Mancarea este foarte gustoasa. Dispune de spatiu de cazare pentru invitati. In imprejurimi de asemenea exista pensiuni foarte aproape pentru a caza invitatii.
 Locaţie de nuntă
  Halchiu, Brasov
Ratingul meu acordat locaţiei
Cu un aer vintage si un spatiu generos, localul este ideal pentru nuntile de bun gust.

Interiorul are un aspect foarte frumos si cald, mesele sunt mereu aranjate elegant iar spatiul pentru dans este extrem de generos. dispune de scena amenajata special pentru artisti sau dj.

De asemenea, daca pregatirea mirilor are loc tot in local este foarte potrivit pentru a surprinde momentul acolo. mobilierul din camere este vintage iar lumina este pe masura.

Nu este nevoie sa parasesti localul in ziua nuntii pentru o sedinta foto, pentru ca exteriorul este ideal pentru asta. este foarte ingrijit si cu multe elemente ideale pentru o sedinta foto.

De asemenea are si spatiu dedicat pentru ceremoniile tinute afara.

Despre Claudiu Bekk Photography


Nu-mi pot imagina viata fara o pasiune, fara ceva care sa te atraga atat de mult incat sa investesti totul in asta si sa-ti doresti s-o faci toata viata cu placere. O pasiune care sa fie in acelasi timp o competitie cu tine insuti. Pentru mine, dintre toate pasiunile pe care le-am avut de-a lungul timpului, fotografia s-a dovedit a fi cea mai mare. Am fost mereu fascinat sa surprind fiecare subiect sau detaliu intr-un mod diferit fata de cum il observam la o prima vedere, intr-o alta lumina, alt cadru, care, in final, sa puna si mai mult in valoare mesajul sau emotia pe care il are de transmis.

Prin stilul fotografic pe care il abordez in fotografia de eveniment, imi propun sa surprind si sa prezint o poveste care sa transmita emotia evenimentului, micile detalii, oamenii care au fost alaturi, folosindu-ma de cat mai multa lumina naturala care sa pastreze autenticitatea momentului.

Sunt constient ca fiecare moment la care particip este unul unic, iar scopul meu este de a-l transforma intr-o amintire frumoasa si cu o intensitate cel putin la fel de mare.

Daca portofoliul meu va surprinde intr-un mod placut, astept cu nerabdare un mesaj, iar de acolo nu ne mai desparte decat un ceai la care sa ne cunoastem mai bine.