Catalogul fotografilor
Claudiu Bekk

Claudiu Bekk Photography

Fotograf: Claudiu Bekk
Înscris în catalog de 6 ani și 11 luni
Se deplasează din Brasov
Messenger
 0749 588 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
20 premii
1
8
6
1
4
Apreciere clienți
Adaugă testimonial
  4.60 (11 recenzii)
Experiență
1 eveniment verificat
2 locații documentate

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Comuna Moeciu, Brasov
Ratingul meu acordat locaţiei
Nunta la munte cu un peisaj care sa-ti taie respiratia? Ei bine, Cetatea-Carului este locul ideal pentru asta! De asemenea, foarte bine de stiut este ca la 5 minute de mers cu masina fata de local, se afla o bisericuta de lemn unde se oficiaza ceremoniile religioase.

Cetatea-Carului dispune de o terasa generoasa ca dimensiune, cu o priveliste direct spre munti, unde se poate de asemenea oficia o ceremonie. Personalul este extrem de cald si primitor. Mancarea este foarte gustoasa. Dispune de spatiu de cazare pentru invitati. In imprejurimi de asemenea exista pensiuni foarte aproape pentru a caza invitatii.
 Locaţie de nuntă
  Halchiu, Brasov
Ratingul meu acordat locaţiei
Cu un aer vintage si un spatiu generos, localul este ideal pentru nuntile de bun gust.

Interiorul are un aspect foarte frumos si cald, mesele sunt mereu aranjate elegant iar spatiul pentru dans este extrem de generos. dispune de scena amenajata special pentru artisti sau dj.

De asemenea, daca pregatirea mirilor are loc tot in local este foarte potrivit pentru a surprinde momentul acolo. mobilierul din camere este vintage iar lumina este pe masura.

Nu este nevoie sa parasesti localul in ziua nuntii pentru o sedinta foto, pentru ca exteriorul este ideal pentru asta. este foarte ingrijit si cu multe elemente ideale pentru o sedinta foto.

De asemenea are si spatiu dedicat pentru ceremoniile tinute afara.

Despre Claudiu Bekk Photography


Salut!
Sunt Claudiu Bekk, fotograf profesionist de nuntă.

Sunt pasionat de fotogafie de când mă știu și nu-mi pot imagina viața fără
o pasiune în care să investești totul, care să devină o competiție cu tine însuți
si pe care să-ți dorești să o practici toată viața cu plăcere.

Prin stilul fotografic pe care îl abordez în fotografia de eveniment, îmi propun să surprind și să prezint emoția evenimentului, micile detalii, oamenii care au fost
alături, folosindu-mă de lumină naturală, tonuri calde si curate,
care, în final, păstrează autenticitatea momentului.Ca iubitor de animale, ador când animale de companie sunt incluse în fotografii. Așadar, vă încurajez să aduceți micuții pufoși la ședința foto
sau chiar și în ziua nunții.