Catalogul fotografilor
Saseanu Marian

Soso Photography

Fotograf: Saseanu Marian
Înscris în catalog de un an și 4 luni
Se deplasează din Bucuresti
Messenger
 0761 033 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
10 premii
2
4
1
2
1
Apreciere clienți
Nu avem informații despre aprecierea clienților.
Fii primul client care adaugă un testimonial!


Adaugă testimonial
Experiență
3 evenimente verificate
Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Soso Photography


Salut! Eu sunt Soso, un fotograf tânăr la început de drum, cu o pasiune foarte mare pentru fotografii. Iubesc ceea ce fac și ma încarc cu zâmbetele oamenilor. Sunt un om mereu cu zâmbetul pe buze, muncitor, corect, respectuos, punctual. Cam atât ca după devin prea modest :) Pasiunea pentru fotografie a început încă de mic, având foarte multe fotografii în casa și aparatura veche, cu care tatăl meu în tinerea lui a făcut ceea ce eu acum duc mai departe. Îmi doresc sa dau tot ce este mai bun pentru fiecare eveniment fotografiat în parte. În ziua evenimentului încerc în limita bunului simt sa fiu prieten, frate, părinte pe cat posibil, ca cei ce sunt plini de emoții sa fie mult mai relaxați în fata aparatului de fotografiat sa reușim cadre care vor rămâne pentru totdeauna.

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro