Catalogul fotografilor
Rares Craciun

Rares Craciun

Fotograf
Înscris în catalog de 3 ani și 11 luni
Se deplasează din Bucharest, Bucuresti
Messenger
 0746 695 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
21 premii
11
5
5
Apreciere clienți
21 testimoniale verificate
  5.00 (5 recenzii)
Experiență
66 evenimente verificate
1 locație documentată


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Cosoba, Giurgiu
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie de nunta super faina. Nu stiu daca ar fi ceva ce nu mi-a placut la aceasta locatie.
Probabil lumina foarte slaba de pe "terasa" locatiei si aspectul scenei este un pic banala. Ar fi putut decora un pic zona, fiind dedicata doar pentru scena.

Despre Rares Craciun


Salut, daca ai ajuns aici inseamna ca iti doresti sa stii mai multe despre fotograful Rares Craciun.
Am 33 de ani și de peste 10 ani am intrat in aceasta lume minunata a fotografiei din intamplare si din curiozitate, insa aceasta intamplare s-a transformat in pasiune si curiozitatea s-a transformat in cunoastere.
Ce trebuie sa stii despre mine si despre stilul meu de lucru?
Stilul care ma defineste este un stil curat, fara prelucrare excesiva in photoshop. Intotdeauna tin insa cont si de stilul vostru, al celor care apeleaza la mine si de aceea sedintele foto difera de la un cuplu la altul.
Consider ca este esential sa discutam impreuna fiecare detaliu tocmai pentru a exista o chimie buna intre noi in cadrul sedintelor foto pe care le vom avea impreuna. Increderea care se stabileste intre noi in timpul discutiilor este importanta deoarece va va oferi doza de relaxare necesara atunci cand vom colabora. Cam atat despre mine dar va astept cu drag sa discutam si mai pe larg in cadrul intalnirilor.