Catalogul fotografilor
Marius Barbulescu

Marius Barbulescu

Fotograf
Înscris în catalog de 6 ani și 10 luni
Se deplasează din Bucuresti
Messenger
 0729 053 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
145 premii
2
15
88
9
31
Apreciere clienți
Nu avem informații despre aprecierea clienților.
Fii primul client care adaugă un testimonial!


Adaugă testimonial
Experiență
95 evenimente verificate


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Marius Barbulescu


Sunt fotograf de nunta de 15 ani si inca imi place la nebunie sa fac asta. Fotografiez in jur de 17 evenimente pe an si fiecare cuplu care ma alege pentru a le documenta ziua nuntii devine o particica importanta din viata mea. Fotografiez fara sa intervin in desfasurarea evenimentului si singurele momente in care ma fac un pic auzit si simtit sunt pozele de grup si sesiunea foto. In rest, imi place sa fiu cat se poate de invizibil, dar foarte activ si atent la tot ce se intampla. E evenimentul vostru si treaba mea este sa "spun" povestea voastra, nu povestea mea.
Sunt un om destul de simplu si responsabil si lucrul care ma motiveaza cel mai tare este increderea. Daca reusesc sa castig increderea clientilor mei de la prima intalnire, atunci lucrurile nu au cum sa nu mearga bine si arma mea principala este transparenta si sinceritatea. De aceea toate evenimentele pe care le-am fotografiat din 2009 si pana acum sunt pe blog (doar cu acordul clientilor), nu am sarit peste nimic, si intentionez sa pastrez acest obicei.