Catalogul fotografilor
Marius Barbulescu

Marius Barbulescu

Fotograf
Înscris în catalog de 5 ani și 10 luni
Se deplasează din Bucuresti
Messenger
 0729 053 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Marius Barbulescu


Sunt fotograf de nunta de 11 ani si inca imi place la nebunie sa fac asta. Fotografiez in jur de 17 evenimente pe an si fiecare cuplu care ma alege pentru a le documenta ziua nuntii devine o particica importanta din viata mea. Fotografiez fara sa intervin in desfasurarea evenimentului si singurele momente in care ma fac un pic auzit si simtit sunt pozele de grup si sesiunea foto. In rest, imi place sa fiu cat se poate de invizibil, dar foarte activ si atent la tot ce se intampla.
Sunt un om destul de simplu si responsabil si lucrul care ma motiveaza cel mai tare este increderea. Daca reusesc sa castig increderea clientilor mei de la prima intalnire, atunci lucrurile nu au cum sa nu mearga bine, si arma mea principala este transparenta si sinceritatea. De aceea toate evenimentele pe care le-am fotografiat din 2009 si pana acum sunt pe blog, nu am sarit peste nimic, si intentionez sa pastrez acest obicei.