Catalogul fotografilor
Ana-Maria Lupasc

Wolves and Memories

Fotograf: Ana-Maria Lupasc
Înscris în catalog de un an și 9 luni
Se deplasează din București, Bucuresti
Oferim separat și serviciul de filmare
Messenger
 0744 488 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
6 premii
1
1
4
Apreciere clienți
3 testimoniale verificate
  5.00 (39 recenzii)   3,411
Experiență
38 evenimente verificate
11 locații documentate

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Tancabesti, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Waw, cred ca a fost cea mai dulce locație. Un hambar minunat, nori pufoși și bucalati, lanuri de grâu și porumb. Încă nu e totul pus la punct. Este încă prea noua, dar când va fi gata cu siguranță va fi și mai căutată. Ce nu prea a fost ok: țânțarii. Mergeți cu Autan la voi! :))
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Eleganta si inspirata, perfecta si pentru sedinta foto, mai ales daca exista un mare stres ca ar putea ploua. :) Biserica Alba este super aproape, pregatirile se pot face la hotel, as aca totul este in zona si se pierde foarte putin pentru pe drum.
 Locaţie de nuntă
  Dragomirești-Vale, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Este intr-adevar in afara Bucurestiului, dar daca nu te sperie asta atunci este un loc tare fain si frumos organizat. Spatios, cu terasa, piscina, frumos decorat.
 Locaţie de nuntă
  Sinaia, Prahova
Ratingul meu acordat locaţiei
Si asta este una dintre cele mai frumoase loactii in care am fotografiat. E opusul unui hambar, unde este un stil rustic si chill. Aici este eleganta, frumos si romantism.
 Locaţie de nuntă
  Dofteana, Bacau
Ratingul meu acordat locaţiei
Este o locație de vis pentru o nunta altfel, vintage, la un castel vechi, plin de verdeață și priveliști frumoase. Poate fi o parte negativă faptul că mesele invitaților sunt împrăștiate în toate camerele vilei, iar spațiul de dans nu este extrem de mare.
 Locaţie de nuntă
  Corbeanca, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Este o locație minunata pentru o nunta outdoor, cu multa verdeață, un apus minunat, iar în cazul în care ploua mesele sunt acoperite, iar dansul se tine înăuntru. Este perfect pentru cei care fumează întrucât mesele sunt afara.
 Locaţie de nuntă
  București , Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Fiind vara s-a facut afara pe, pe terasa botezul. Am intrat si in restaurant si este deosebit de frumos, inclusiv baile sunt faine tare. Preturile intr-adevar sunt cumva, dar nu am apucat sa gust din mancare sa vad daca merita. :) E ok pentru o masa restransa in familie si prieteni apropiati.
 Locaţie de nuntă
  Buftea, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
E destul de dragut din prisma faptului ca se poate face cununia religioasa acolo, afara, unde e foarte frumos, locuri faine pentru ședința. Petrecerea e la un fel de cort, dar este acceptabil.
 Locaţie şedinţă foto
  Mogosoaia, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
A fost plăcut pentru ca nu am fost în sezonul nunților, când este absolut full de oameni și miri. Astfel am reușit sa ne strecuram neobservați peste tot, fără sa intre alte personaje nedorite în cadru. În sezonul de nunti nu as merge, chiar dacă locul este foarte frumos pentru fotografii.
 Locaţie şedinţă foto
  Comana, Giurgiu
Ratingul meu acordat locaţiei
A fost plăcut pentru o ședința Save the date: verdeață, pădure, lac, alei pietruite, lângă am găsit și un lan de rapiță. Insectele au fost o mica problema și ploaia ('norocul' nostru) :)
 Locaţie de nuntă
  Gulia, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Ca loc este minunat, foarte frumos amenajat, multa verdeata. Din cauza asta sunt tantari si pe langa asta este o distanta destul de mare de la mese la ringul de dans.

Despre Wolves and Memories


Salutare,

Noi suntem Ana si Tiberiu, sot si
sotie, oameni prietenoși, pasionati de fotografie si tot ce tine de imagine, film. Iubim ceea ce facem si o facem cu drag, pentru a crea amintiri frumoase oamenilor care ne vor deveni prieteni. Investim mult in noi pentru a îmbunătăți constant calitatea amintirilor voastre.

Tibi va termina curand facultatea de Imagine, film/TV si aduce acasă toate informatiile prețioase. Cu ajutorul lor, filmările de nunta nu mai sunt simple filmări, ci filme pline de emoție.
Participam la workshop-uri și de
curand ne-am schimbat aparatura, totul pentru a evolua și pentru a fi voi încântați atunci când primiți rezultatul. :)

Acestea fiind spuse , va asteptam
nerabdatori la o intalnire pentru a
lega o prietenie frumoasa, pentru noi amintiri. Săptămâna aceasta suna bine? :)

Felicitări multe pentru logodna și sa fiți cei mai fericiți împreună!

Ana&Tibi