Green Spot Wedding Barn

 Recomandat de 2 fotografi
 Locaţie de nuntă

 0725 *** vezi numărul
Green Spot Wedding Barn este recomandat de următorii fotografi și videografi care au avut evenimente aici.
Toate recomandările sunt verificate și validate de editorii catalogului.


Rating acordat locaţiei
Una dintre primele locații autentice de tip hambar din preajma Bucureștiului, inaugurată în urmă cu un an, se află în localitatea Ciolpani și în vecinătatea pădurii Snagov. Are un aer romantic si boem.
Pe lângă hambarul propriu zis, găsim acolo și o poeniță secretă (unde se pot realiza atât ședințe foto cât și ceremonii de nuntă în aer liber), piscină, o rulotă hippie din 1960 și o căsuța strămutată din Ardeal, de peste o sută de ani vechime.
Ne place apropierea de natură, prezentă atât prin poziționarea hambarului lângă pădure, cât și prin folosirea în construcție a materialelor naturale și a materialelor și accesoriilor reciclate. Elementele decorative și mobilierul au fost create manual de către diferiți artiști sau achiziționate de la galerii și licitații.
Am observat o atenție deosebită a detaliilor și decoruri extrem de bine puse la punct. Am avut prima nuntă din sezonul acesta de nunți la The Green Spot Wedd Barn și am fost foarte plăcut impresionate de organizare și atmosferă. Cu siguranță veți avea aici o nuntă în aer liber de poveste!
Sebastian Purice fotograf
700-1000
Rating acordat locaţiei
Locatie superba, decorata cu bun gust. Mi-a placut mult casuta veche adusa din Ardeal, ideala pentru pregatirile de nunta. Cununia religioasa se poate desfasura in padure, iar hambarul este perfect pentru party.

Hartă

Green Spot Wedding Barn
Ciolpani, România Vezi pagina locației