Înapoi la Locații

Green Spot Wedding Barn

Locaţie de nuntă
Păreri de la 11 fotografi și 3 videografi
27 evenimente verificate
Green Spot Wedding Barn este documentat de fotografi și videografi care au avut evenimente aici.
Toate informațiile sunt verificate și validate de editorii catalogului.

"O locatie de nota 10."
"Este superb locul! Ca in povesti <3 Hambar rustic, pisicina, casuta Origini, si o padure intreaga numai pentru miri! Ce iti poti dori mai mult?"
"O locație absolut superbă, cu o atmosferă rustică deosebită, potrivită pentru cei care apreciază natura și evenimentele relaxate. Un adevărat colț de vis pentru orice fotograf care își dorește în portofoliu nunți pline de autenticitate. Este pur și simplu perfect. Această locație oferă tot ce îți poți dori pentru evenimente de familie deosebite. Decorul impecabil și profesionalismul organizatorilor fac fiecare eveniment desfășurat aici memorabil. Restaurantul este așezat în inima naturii și este cu adevărat superb!"
"O locatie superba din toate punctele de vedere!"
"O locatie de vis pentru fotogtrafie!"
"Locatie superba, decorata cu bun gust. Mi-a placut mult casuta veche adusa din Ardeal, ideala pentru pregatirile de nunta. Cununia religioasa se poate desfasura in padure, iar hambarul este perfect pentru party."
"The Green Spot este o locatie pentru evenimente foarte reusita, arata ca o locatie din filme americare. Pe langa interior locatia dispune de piscina la exterior, o padure in imediata apropiere (200m), o casuta batraneasca foarte frumoasa, o rulota funky superba pt poze si multe alte locusoare si coltusoare numai bune de pozat. Servirea a fost buna, aranjamentele superbe, spatiu de dans decent."
"Restaurantul este amplasat în inima naturii. Este superb!"
"O locatie extraordinara pentru evenimente cochete de familie! Intreg decorul precum si profesionalismul organizatorilor fac orice eveniment realizat aici sa fie de neuitat."
"Absolut perfection!"
"O locatie absolut superba, tip hambar de nunti, potrivita pentru oamenii aproape de natura si iubitori de lucruri simple si relaxate. Un loc de vis pentru orice fotograf care prefera in portofoliul sau astfel de nunti relaxate."
"Un hambar ideal pentru nunti relaxate, in aer liber"

Hartă

Green Spot Wedding Barn
Ciolpani, România Vezi pagina locației

Abonează-te la newsletter-ul personalizat pentru nunta ta