Catalogul fotografilor
Marius Burlacu

Marius Burlacu

Fotograf
Înscris în catalog de 5 ani și 5 luni
Se deplasează din Ploiesti, Prahova
Messenger
 0744 442 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
23 premii
8
5
3
7
Apreciere clienți
Nu avem informații despre aprecierea clienților.
Fii primul client care adaugă un testimonial!


Adaugă testimonial
Experiență
27 evenimente verificate


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Marius Burlacu


Hei, salut! Bine ai venit pe profilul meu de fotograf! Ma intitulez Marius, dar foarte des mi se spune Burlacu. Sunt un fost corporatist care a ales sa mearga pe un singur drum, cel al fotografiei.
Ador să capturez momente cu o doză sănătoasă de distracție și umor. Dacă vrei să aduci un zâmbet pe fața ta în timp ce păstrezi amintiri de neuitat, ești în locul potrivit!
Nu sunt doar un fotograf obișnuit, sunt un maestru al capturării momentelor neașteptate și a expresiilor autentice. Fie că este vorba despre o cădere în dans, un moment ciudat sau o grimasă amuzantă, nu voi rata ocazia de a surprinde cele mai funny și neașteptate cadre.
În timpul evenimentului, vei găsi că sunt discret, dar mereu pregătit să surprind momentele deosebite.
Pe lângă abilitatea mea de a capta momente amuzante, mă străduiesc să creez o atmosferă relaxată și distractivă. Vei simți că faci poze cu un prieten nebun care face tot posibilul să te simți confortabil în fața camerei.
Deci, hai să facem poze și să ne distram în același timp! Contactează-mă astăzi să ne asigurăm că nunta ta nu va fi doar superbă, ci și epică și amuzantă! Nu uita, cu mine ca fotograf, vei avea întotdeauna un strop de nebunie și multe râsete pe lângă amintirile tale de preț!

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro