Înapoi la Locații

Bokaa

Locaţie de nuntă
Păreri de la 9 fotografi și 5 videografi
40 evenimente verificate
Bokaa este documentat de fotografi și videografi care au avut evenimente aici.
Toate informațiile sunt verificate și validate de editorii catalogului.

"Loc frumos, multe locuri potrivite pentru ședințe foto. Piscină, ponton, gazon in stare perfectă. Locație ideală pentru nuntă, aer condiționat, service impecabilă."
"Un resort turistic premium; ofera posibilitatea oficierilor civile si religioase in apropierea apei"
"Salutare,
In aceasta locatie vei gasi 3 sali de evenimente, doua corturi de sticla si o cladire cu salon de evenimente. Tot in aceasta locatie vei gasi o piscina care are vedere la lac spre palatul Mogosoaia. Este o vedere superba deci oricine isi face aici nunta cred ca acesta este motivul pentru care o face. In locatie mai gasim un ponton unde iti poti face cununia civila/religioasa si inca o zona special amenajata pentru asa ceva tot cu vedere la lac. Din cele 2 corturi de sticla se poate vedea lacul, deci wow.
Locatia o cunosc foarte bine si pot spune ca in ultimii 2 ani sau schimbat foarte multe. Patronul a schimbat total cele doua corturi de sticla investind sume fabuloase in design-ul lor. Unul din corturi are tavanul negru cu beculete care atarna din el si arata foarte frumos. Arata cam ca padurile regale asa. Pe partea negativa nu stiu ce sa va zic, fiind furnizor nu am luat atat de mult contact cu ospatarii. Pot spune ca mancarea este buna si servirea noastra a furnizorilor e ok.
"
"Foarte frumoasa locatia. Interior superb, mancarea buna."
"Un loc special fata de multe altele. Pontonul este cel ce atrage cel mai mult atentia invitatilor. Recomand cu mare drag!"
"O locatie foarte frumoasa, in mijlocul naturii. Mi-a placut foarte tare faptul ca este langa lac, cununiile pe ponton avand un farmec aparte. Un plus sunt si casutele si piscina exterioara."
"Foarte frumos amenajata curtea. Locatia iti permite sa gasesti cu usurinta zone pentru fotografii."
"Un loc foarte bun din punct de vedere fotografic."
"Locatia este superba, pe malul lacului, la 30min departare de Bucuresti. Are mai multe spatii pentru desfasurarea evenimentelor si un ponton foarte frumos!"
"Locatia perfecta de langa lac"
"Totul foarte frumos aranjat, servirea impecabila, locatie superba.
Puncte negative...a picat curentul de doua ori....s-a terminat distractia pentru cite 10 minute
"
"Locația este foarte ofertantă pentru fotografii, atât în interior cât și în exterior! Am fost mulțumiți de mâncare și servire!"
"Locatia este foarte draguta, insa am fost un pic dezamagit de ospatari, nu prea au avut grija de masa noastra. Nu am pretentia sa imi faca baie in lapte cu miere, dar macar sa stranga sticlele de pe masa...
Despre mancare pot sa zic ca daca nu ai super asteptari, este in regula.
Cred totusi ca poti avea un eveniment reusit, este o locatie spatioasa, nu te inghesui, iar cu luminile potrivite, vei avea parte de materiale foarte bune.
"
"Locatie cu adevarat premium unde poti face fotografii foarte frumoase. Totul a fost exceptional si sper sa ma mai reintorc aici."

Hartă

Bokaa
Bokaa, Aleea Cu Brazi, Buftea, România Vezi pagina locației

Abonează-te la newsletter-ul personalizat pentru nunta ta