Catalogul fotografilor
Alexandru & Raluca

Barboiu Photography

Fotograf: Alexandru & Raluca
Înscris în catalog de 5 ani și 5 luni
Se deplasează din Bucuresti
Messenger
 0723 855 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Buftea, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Locatie cu adevarat premium unde poti face fotografii foarte frumoase. Totul a fost exceptional si sper sa ma mai reintorc aici.
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Poti face nunta atat in exterior, cat si in interior in cazul in care vremea nu iti permite. Locatia se afla in Bucuresti, aproape de metrou, intr-o veche fabrica comunista iar stilul este unul industrial. Mancarea a fost ok, personalul amabil.

La minusuri as trece faptul ca la aducerea tortului echipa foto video nu a fost anuntata, de fapt au fost surprinsi si mirii, iar tortul a fost adus in mana (nu pe carucior).
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Reina Events (salonul Summer Garden) este un salon micut cu o capacitate de aprox 70 persoane. Dispune de o mica terasa unde te poti relaxa, iar interiorul este plin de diverse flori. Personalul a fost amabil, mancarea buna. Nimic de reprosat.

Despre Barboiu Photography


Salutare! Suntem Alexandru si Raluca, iar impreuna formam Barboiu Photography. Pentru noi, nunta perfecta nu este despre traditii, ce isi doresc apropiatii sau despre o multime de fotografii regizate; este despre voi asa cum sunteti. Dorim sa va aratam nunta intr-un stil fotojurnalistic modern, care sa surprinda emotii, momente reale, momente mici, discrete, exact asa cum sunt in viata de zi cu zi.

Iubim sa fim in preajma oamenilor, ne face placere sa cunoastem cuplurile si povestile lor si ne-am dori sa facem parte din nunta voastra ca observatori tacuti si, de ce nu, ca prieteni ce se bucura si sarbatoresc alaturi de voi.

Nu conteaza daca planuiti o nunta mica si intima, daca sarbatoriti neconventional pe o plaja sau daca preferati o locatie eleganta. Cel mai important lucru pentru noi este sa fiti voi insiva. Vom fi alaturi de voi la fiecare pas pentru a ne asigura ca nu vom pierde niciun moment special din aceasta zi unica, iar motto-ul dupa care ne vom ghida este: oameni reali, povesti reale, momente reale.

Cateva lucruri despre noi:

- Iubim mancarea traditionala insa marea noastra dragoste vine de pe meleagurile italienesti, este vorba despre pizza.
- Cand vine vorba de bucatarit, putem spune ca ne place sa incercam retete noi. Inca n-am dat foc apartamentului.
- Suntem mari fani Formula 1 (recunoastem, Drive to Survive a avut o mare contributie la asta).
- Ca tot am vorbit despre seriale, suntem buni in replici din Friends. Cum ar spune un mare actor: “How you doin’?”.
- Talent ascuns: intotdeauna avem un as in maneca (la propriu). Ne plac trucurile cu carti si tinem mereu un pachet in rucsacul foto.
- Nu vom da nume (Alex), insa unul dintre noi este alergic la alcool. Partea buna este ca stim cine este soferul dupa o noapte de party.

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro