Înapoi la Locații

Reina Events Ballroom

Locaţie de nuntă
Păreri de la 14 fotografi și 2 videografi
62 evenimente verificate
Reina Events Ballroom este documentat de fotografi și videografi care au avut evenimente aici.
Toate informațiile sunt verificate și validate de editorii catalogului.

"Restaurantul reprezinta o locație superba, oferind posibilitatea realizării ședințelor foto în cadrul curții acestuia."
"O locatie frumoasa ce merita toata aprecierea!"
"locatie pretabila pt oficieri civile si religioase, tinute afara langa piscina"
"Este localul meu preferat. Aranjat cu bun gust, mancarea super gustoasa, personal prietenos. Afara exista piscina si loc de fumat pentru toata lumea."
"Reina Events Ballroom este o locatie foarte buna. Am fost de 2 ori la acest Ballroom si nu pot sa zic decat de bine despre el, de la parcarea suficient de mare pana la mancarea excelenta. Avand acea piscina in exterior, este ideal sa-ti primesti invitatii acolo la un cocktail inainte de a intra in restaurant. Poti organiza chiar si dansul mirilor pe ponton.

Restaurantul incapator, iar ringul de dans suficient de mare. Staff-ul este bine pregatit, prezentabili si foarte amabili chiar si cu noi de la staff, ceea ce nu prea se intampla in multe locatii.

Cu siguranta ii dau 5 stele. Va recomand aceasta locatie.
"
"Recomand Reina Events Ballroom, pentru avantajele pe care le are. Detine locuri de parcare, au o piscina eleganta si mai multe saloane de diferite capacitati, pentru cea mai buna alegere."
"Reina Events are 4 saloane de evenimente. Eu am filmat în cel mai mic dintre ele: salonul Charme, excelent pentru evenimente cu până la 100 persoane.

Amenajarea este faină, făcută cu bun gust și atenție la detalii. Curtea este mică, dar cochetă și frumos amenajată. Luminile de afară și piscina sunt excelente pentru o scurtă ședință foto-video.

O locație de recomandat viitorilor miri.
"
"Daca că sunteți în căutarea locului perfect pentru nunta visată, sărbătorirea botezului micuțului dumneavoastră, organizarea balului de absolvire mult așteptat sau pentru petrecerea companiei, Reina Events Ballroom vă pune la dispoziție un spațiu generos și cu totul special. Cu patru saloane decorate cu stil și atenție la detalii, o grădină minunată însoțită de o piscină, o parcare generoasă, bucătării proprii conduse de Chef Răzvan Alexandru, camere matrimoniale perfecte pentru odihna și intimitatea cuplului proaspăt căsătorit și a invitaților, plus o serie de servicii opționale menite să completeze evenimentul exact așa cum vi-l doriți."
"Reina Events Balroom este o locatie frumoasa, cu mai multe sali de evenimente de marimi diferite si cu design diferit. Salonul unde a avut loc nunta fotografiata de mine, Summer Garden, este unul mai mic, dar foarte special ca design, din puntul meu de vedere.
Intreg salonul este ca o cupola de sticla, iar acest lucru aduce un mare plus din punct de vedere al aspectului, dar si da impresia ca salonul ar fi mai mare. Dispune si de o curte exterioara cu bar si decor pentru poze.
"
"Un salon de evenimente nici prea mare nici prea mic, luminos, având un tavan album, se poate fotografia lejer și fără blitz, lumini dacă aveți un aparat foto și niște lentile bune. Ospătarii destul de atenți, atât cu invitații cât și cu staff-ul. Recomand cu încredere acest salon, perfect pentru un eveniment de pana în 150 de persoane."
"o locatie in care poti realiza cadre deosebite"
"Reina Events (salonul Summer Garden) este un salon micut cu o capacitate de aprox 70 persoane. Dispune de o mica terasa unde te poti relaxa, iar interiorul este plin de diverse flori. Personalul a fost amabil, mancarea buna. Nimic de reprosat."
"Locatie faina pentru nunti :) Piscina decorata cu beculete ofera un bokeh impresionant pentru fotografii creativi :P"
"Genul de locatie in care abia astepti sa te intorci sa fotografiezi un eveniment :)"

Hartă

Reina Events Ballroom
Reina Events, Strada Locotenent Nicolae Pascu, Bucharest, România Vezi pagina locației

Abonează-te la newsletter-ul personalizat pentru nunta ta