Înapoi la Locații

Reina Events Ballroom

Locaţie de nuntă
Păreri de la 9 fotografi și 2 videografi
48 evenimente verificate
Reina Events Ballroom este documentat de fotografi și videografi care au avut evenimente aici.
Toate informațiile sunt verificate și validate de editorii catalogului.

"locatie pretabila pt oficieri civile si religioase, tinute afara langa piscina"
"Este localul meu preferat. Aranjat cu bun gust, mancarea super gustoasa, personal prietenos. Afara exista piscina si loc de fumat pentru toata lumea."
"Reina Events Ballroom este o locatie foarte buna. Am fost de 2 ori la acest Ballroom si nu pot sa zic decat de bine despre el, de la parcarea suficient de mare pana la mancarea excelenta. Avand acea piscina in exterior, este ideal sa-ti primesti invitatii acolo la un cocktail inainte de a intra in restaurant. Poti organiza chiar si dansul mirilor pe ponton.

Restaurantul incapator, iar ringul de dans suficient de mare. Staff-ul este bine pregatit, prezentabili si foarte amabili chiar si cu noi de la staff, ceea ce nu prea se intampla in multe locatii.

Cu siguranta ii dau 5 stele. Va recomand aceasta locatie.
"
"Recomand Reina Events Ballroom, pentru avantajele pe care le are. Detine locuri de parcare, au o piscina eleganta si mai multe saloane de diferite capacitati, pentru cea mai buna alegere."
"Reina Events are 4 saloane de evenimente. Eu am filmat în cel mai mic dintre ele: salonul Charme, excelent pentru evenimente cu până la 100 persoane.

Amenajarea este faină, făcută cu bun gust și atenție la detalii. Curtea este mică, dar cochetă și frumos amenajată. Luminile de afară și piscina sunt excelente pentru o scurtă ședință foto-video.

O locație de recomandat viitorilor miri.
"
"O locație pentru evenimente specială cu zonă de piscină și ponton acoperit cu luminițe. Are o atmosferă de plajă la exterior."
"o locatie in care poti realiza cadre deosebite"
"Reina Events (salonul Summer Garden) este un salon micut cu o capacitate de aprox 70 persoane. Dispune de o mica terasa unde te poti relaxa, iar interiorul este plin de diverse flori. Personalul a fost amabil, mancarea buna. Nimic de reprosat."
"Locatie faina pentru nunti :) Piscina decorata cu beculete ofera un bokeh impresionant pentru fotografii creativi :P"
"O locatie perfecta pentru evenimente in sezonul cald, cu un interior luxos si o piscina frumos luminata noaptea."
"Genul de locatie in care abia astepti sa te intorci sa fotografiezi un eveniment :)"

Hartă

Reina Events Ballroom
Reina Events, Strada Locotenent Nicolae Pascu, Bucharest, România Vezi pagina locației

Abonează-te la newsletter-ul personalizat pentru nunta ta