Dumitru Robert Photography

FOTOGRAF // Dumitru Robert
Peste 1000 europreț standard fotografie de nuntă
 0727 *** vezi telefonul
Messenger
Înscris în catalog de 5 ani și 11 luni
Testimoniale de la clienti

Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Dumitru Robert Photography

Am facut cunostinta cu fotografia la 10 ani cand tata ma lua cu el sa developam filme in camera obscura si pesemne ca simpatia aceasta a ramas bine pastrata intr-un sertar pana mai tarziu! Mai apoi la 27 de ani, dupa ce absolvisem ca economist si avusese mai multe intalnire sporadice cu grafica foto , aveam sa imi cumpar primul aparat de fotografiat si odata cu el a inceput si studiul aprofundat! Eram mereu insotit de camera foto, mergand pe strazi de dimineata pana seara, dornic sa surprind orice care m-ar putea provoca. A fost punctul zero care a dat un alt sens drumului meu si felului in care relationez cu ceilalti, vad o cu totul alta lume cand privesc prin obiectiv, in compania caruia ma pierd ore in sir pentru a obtine fotografiile pe care mi le doresc.

Acum, dupa 10 ani ca fotograf profesionist, imi doresc sa le ofer mirilor mei fotografii care sa spuna povestea nuntii lor, fotografii in care sa se regaseasca mereu si care sa ii faca sa retraiasca cu placere momentele evenimentului lor. Fie ca e vorba de fotografii care sa provoace surprindere sau care sa ridice semne de intrebare; care sa creeze ca prin magie lacrimi sau pur si simplu bucurie, dragi miri imi doresc sa va regasiti pe voi insiva in ceea ce va fi o demonstratie de responsabilitate si creativitate pentru un eveniment cu totul unic!