Înapoi la Locații

Hadar Chalet

Locaţie de nuntă
Păreri de la 3 fotografi și 2 videografi
10 evenimente verificate
Hadar Chalet este documentat de fotografi și videografi care au avut evenimente aici.
Toate informațiile sunt verificate și validate de editorii catalogului.

"Locatia este excelenta pentru evenimente boho fiind complet izolata si destul de greu accesibila"
"O locatie de vis in care pot fi organizate evenimente in mijlocul naturii. Este greu de descris in cuvinte frumusetea acestui loc, o destinatie cu o atmosfera aparte."
"N-ai ce să-ți dorești mai mult de la o locație."
"Hadar e o cabana in inima muntilor, unde racoarea ramane racoare inclusiv vara, iar aerul e tare si proaspat! De fapt nu e doar o cabana, e un chalet, adica o cabana de lux unde te poti bucura perfect de natura, dupa cum ei insisi spun pe site! Mirii din fotografii au avut o nunta restransa, perfecta pentru a se putea incadra in camerele pentru cazare din complex, aproximativ 50 de persoane. Am spus corect complex, intrucat pe langa cabana, exista terenuri de tenis si fotbal, o piscina si inca alte cateva dependinte care fac complexul sa se intinda pe un adevarat domeniu si chiar sa le permita mirilor si invitatilor lor sa petreaca un intreg weekend acolo fara sa se plictiseasca. Mai nou, au dezvoltat si un hambar din lemn in apropiere, in acord cu noile tendinte! Mancare este facuta la ei, local si nu ezita sa faca paine calda!"
"O locatie unica in Romania, absolut totul este superb amenajat! Natura se imbina perfect cu locatia desfasurarii unei nunti intr-un hambar din lemn veritabil, de acolo si numele de Hadar Chalet. Cabana ofera multiple posibilitati pentru fotografii creative, foisorul construit in copac ne ofera cea mai frumoasa priveliste asupra domeniului, iar hambarul de nunti este demential. O locatie total diferita si deosebita, un colt de rai si de relaxare pentru orice cuplu de miri. Locatia ofera posibilitati infinite de fotografiere si filmare, aici totul iese cum nu s-a mai vazut."

Hartă

Hadar Chalet
Hadar Chalet, Gura Siriului, România Vezi pagina locației

Abonează-te la newsletter-ul personalizat pentru nunta ta

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro