Catalogul fotografilor
Silviu-Florin Salomia

Studio Infinie

Fotograf: Silviu-Florin Salomia
Înscris în catalog de 9 ani și 2 luni
Se deplasează din Bucuresti
Oferim separat și serviciul de filmare
Messenger
 0765 451 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
47 premii
3
24
8
12
Apreciere clienți
2 testimoniale verificate
  5.00 (3 recenzii)
Experiență
59 evenimente verificate
2 locații documentate- Fotograf eveniment
- Videograf eveniment
- Album foto 30x20 cm piele naturala

- Fotograf eveniment
- Videograf eveniment
- Album foto 30x20 cm piele naturala
- Sedinta foto dupa nunta
- Clip video Wedding Preview
- Foto-video drona

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Tirgu Jiu, Gorj
Ratingul meu acordat locaţiei
Cu siguranta cea mai buna alegere pentru organizare evenimente in judetul Gorj, una dintre cele mai frumoase locatii din Oltenia. Totul este la superlativ cand vine vorba de Anna Events cu 6-7 sali de evenimente, servire excelenta si personal profesionist, servicii diversificate si design superb.
 Locaţie de nuntă
  Gura Siriului, Buzau
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie de vis in care pot fi organizate evenimente in mijlocul naturii. Este greu de descris in cuvinte frumusetea acestui loc, o destinatie cu o atmosfera aparte.

Despre Studio Infinie


Suntem pasionati fiecare din noi de ceea ce facem, iar daca prin asta reusim sa aducem putina bucurie in viata voastra, un strop de culoare si creativitate, atunci restul sunt doar detalii… Prin fotografie si film, dorim sa cream povesti unice care sa treaca testul timpului si sa va aduca un zambet sau un gand cald peste ani. Nu credem in bariere si reguli, nu suntem adeptii unui anumit stil si ceea ce putem face impreuna depinde doar de puterea imaginatiei. Suntem deschisi la orice idei creative si incercam mereu sa transpunem personalitatea voastra si emotia momentului in ceea ce cream… Va putem fi alaturi in orice moment al vietii si in orice colt al lumii!