Înapoi la Locații

Anna Events

Locaţie de nuntă
Păreri de la 9 fotografi și 5 videografi
70 evenimente verificate
Anna Events este documentat de fotografi și videografi care au avut evenimente aici.
Toate informațiile sunt verificate și validate de editorii catalogului.

"Anna Events, este un centru de evenimente de lux, este proiectat pentru a pune în scenă cu fidelitate și rigurozitate detaliile specifice pentru organizarea de nunți, botezuri, baluri, dineuri și recepții."
"Cu siguranta cea mai buna alegere pentru organizare evenimente in judetul Gorj, una dintre cele mai frumoase locatii din Oltenia. Totul este la superlativ cand vine vorba de Anna Events cu 6-7 sali de evenimente, servire excelenta si personal profesionist, servicii diversificate si design superb."
"Cea mai frumoasa locatie pentru evenimente din Targu Jiu. Complexul ofera numeroase optiuni pentru sedinta foto-video, amenajarea acestuia fiind de foarte bun gust."
"Este cea mai eleganta si frumoasa locatie pentru o nunta de vis, recomand tuturor mireselor sa ia in calcul aceasta varianta daca vor sa aiba totul asa cum si-au dorit de la un restaurant!"
"Restaurantul de evenimente Anna Events din Târgu Jiu este un loc deosebit unde eleganța se întâlnește cu bucatele excepționale. Cu un decor rafinat și o atmosferă primitoare, Anna Events devine alegerea ideală pentru diverse evenimente - de la nunți și aniversări la conferințe de afaceri. Meniul diversificat și serviciile atente la detalii asigură o experiență memorabilă pentru toți invitații."
"Cea mai buna locatie de nunti din Targu jiu"
"O locatie foarte frumoasa pentru un eveniment reusit!"
"Locatie foarte frumoasa, mancare super buna. Posibilitate de a tine cununia in curte."
"O locatie de vis !!"
"Uimitor de bine asezata ca si locatie, servire ireprosabila."
"Totul este la superlativ."
"locatie de top, gradina faina, mancare buna"
"Un loc ideal si fascinant pentru petreceri private si nu numai. Servirea si calitatea serviciilor este exceptionala"
"O sala excelenta intr-o locatie superba cu gradini mari si frumoase. Servire foarte buna, mancare excelenta, staff bine pregatit."

Hartă

Anna Events
ANNA Events, Insulita Jiului, Târgu Jiu, România Vezi pagina locației

Abonează-te la newsletter-ul personalizat pentru nunta ta