Catalogul fotografilor
Dumitrescu Claudiu

Digitalpromedia

Fotograf: Dumitrescu Claudiu
Înscris în catalog de 12 ani și 4 luni
Se deplasează din Targu-Jiu, Gorj
Oferim separat și serviciul de filmare
Messenger
 0767 022 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Tirgu Jiu, Gorj
Ratingul meu acordat locaţiei
Anna Events, este un centru de evenimente de lux, este proiectat pentru a pune în scenă cu fidelitate și rigurozitate detaliile specifice pentru organizarea de nunți, botezuri, baluri, dineuri și recepții.
 Locaţie de nuntă
  Comuna Turburea, Gorj
Ratingul meu acordat locaţiei
Evenimentele private din viața noastră sunt momente unice, care au nevoie de un cadru deosebit, o ambianță care să ne reprezinte și să marcheze momentul în sine.Becheru Ballroom este complexul care îți poate oferi un scenariu aparte pentru fiecare eveniment din viața ta.
 Locaţie de nuntă
  Targu Jiu, Gorj
Ratingul meu acordat locaţiei
Casa Danielescu a continuat povestea vremurilor apuse, desprinsă din secolul XX, în dinamismul unui prezent ce nu lasă răgaz la meditaţie şi relaxare. Conceptul propus distruge aceste mituri şi vine în sprijinul musafirilor găzduiţi, oferindu-le posibilitatea conturării unui spaţiu intim, propriu, specific trăsăturilor de gen şi ale activităţilor cotidiene.

Mediul gândit este unul ideal pentru sărbătorirea momentelor importante în compania celor apropiaţi, pentru întreprinderea unor activităţi direcţionate de tip business, pentru savurarea celor mai alese preparate culinare specifice bucătăriei româneşti şi internaţionale sau pentru organizarea diferitelor tipuri de mese festive.

Casa Danielescu propune şi respectă un set de valori de tip tradiţional alăturate în cel mai armonios mod eleganţei şi confortului de 4 stele.
 Locaţie de nuntă
  Dobrita, Gorj
Ratingul meu acordat locaţiei
Casa din Padure - O oază de verdeaţă, în pădure, pe marginea unui lac cu păstrăvi.
La Casa din Padure te poti odihni in paturi confortabile, camere calduroase in sezonul rece, iar vara poti fugi de arsita marilor aglomeratii urbane. La doar 7 km găsim Casa Memorială Constantin Brâncuşi, iar la 15 km, Mănăstirea Tismana. Este un paradis in mijlocul naturii.
 Locaţie şedinţă foto
  Craiova, Dolj
Ratingul meu acordat locaţiei
Parcul Nicolae Romanescu din Craiova poartă numele primarului care a avut inițiativa de a moderniza și înfrumuseța orașul prin înfiinșarea de parcuri și grădini. Construcţia parcului a început în anul 1897 şi a fost inaugurată în 1903 în prezenţa Regelui Carol I. Édouard Redont, arhitectul desemnat pentru realizarea acestui proiect, a implementat un stil romantic printr-o sinteză a arhitecturii şi picturii peisagere.

Castelul Fermecat este unul dintre obiectivele parcului monument istoric și a fost imaginat de mintea lui Redont ca o îmbrăcăminte pentru imensele bazine de apă ce serveau la irigarea parcului, pentru ca trebuie să ținem cont că totul a fost proiectat pentru a arăta perfect peste 100 de ani.
 Locaţie de nuntă
  Targu Jiu, Gorj
Ratingul meu acordat locaţiei
Ballroom Brancusi (Sala Mica).
Construita cu ideea de a creea iluzia ca te afli intr-un Palat imperial chinezesc de la inceputul secolului , Ballroom Brancusi poate gazdui un numar de 240 persoane fiind pretabila prentru toate genurile de evenimente restranse care au un numar de invitati intre 150 – 240 persoane.
 Locaţie de nuntă
  Drobeta Turnu Severin, Mehedinti
Ratingul meu acordat locaţiei
Leaga-ti destinul de persoana iubita intr-o locatie selecta, amenajata intr-un stil deosebit, pentru a marca cel mai frumos eveniment din viata ta. Sala de nunti oferita de Restaurant Taverna Sarbului este locul ideal pentru un asemenea eveniment. Mesele din lemn masiv decorate cu suporturile cu lumanari fac o ambianta unica si de neegalat. Nuntasii vor fi incantati de decorurile salii, iar mirii vor fi cei mai satisfacuti vazandu-si invitatii atat de multumiti de calitatea serviciilor si de atentia primita din partea personalului specializat in servirea mancarurilor.

Despre Digitalpromedia


Buna! Noi suntem Digitalpromedia! Daca ai ajuns aici inseamna ca urmeaza un eveniment important din viata ta care merita sa fie surpins de o echipa de profesionisti !

Materialele pe care le primiti nu conteaza doar pentru voi… Cel mai important lucru pentru un fotograf sau videograf ar trebui sa fie portofoliul, cu asta ne recomandam, nu? Rezultatele noastre sunt date in totalitate de voi si de implicarea voastra!

Inainte de colaborare ne dorim sa fim prieteni. Ai destule griji pe cap in ziua nuntii, partea de foto-video nu trebuie sa fie una dintre ele. Asa ca ar fi bine sa stati linistiti si zambiti !

Suntem intrebati deseori ce pasi trebuie urmati pentru a avea o nunta perfecta… Ei bine, noi credem ca nunta perfecta nu este cea fara micile incidente (incearca sa nu uiti insa verighetele acasa). Din punctul nostru de vedere, daca la ora 3:00 inca mai ai zambetul pe buze si te-ai distrat la NUNTA TA asa cum trebuie, ai avut o nunta perfecta!

Ne deplasam oriunde in tara, cu cat mai departe cu atat mai bine.

Tot ce ne desparte de o viitoare colaborare este formularul de contact! Asteptam cu nerabdare sa lucram impreuna!

Echipa Digitalpromedia… (Claudiu si Catalin)