Catalogul cameramanilor

Digitalpromedia

Cameraman: Claudiu CC Filmmaker
Înscris în catalog de 11 ani
Se deplasează din Targu-Jiu, Gorj
Oferim separat și serviciul de fotografie
Messenger
 0767 022 *** vezi telefonul
Favorit
Apreciere clienți
3 testimoniale verificate
  5.00 (8 recenzii)
Experiență
Nu avem informații despre experiență.
Solicită cameramanului să îți arate câteva evenimente filmate.


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Digitalpromedia


Buna! Daca ai ajuns aici inseamna ca urmeaza un eveniment important din viata ta care merita sa fie surpins de o echipa iscusita!

Materialele pe care le primiti nu conteaza doar pentru voi… Cel mai important lucru pentru un fotograf sau videographer ar trebui sa fie portofoliul, cu asta ne recomandam, nu? Rezultatele noastre sunt date in totalitate de voi si de implicarea voastra!

Inainte de relatia client-angajat ne dorim sa fim prieteni. Ai destule griji pe cap in ziua nuntii, partea de foto-video nu trebuie sa fie una dintre ele. Uneori fotografiem fara sa anuntam, asa ca ar fi bine sa stati linistiti si zambiti!

Suntem intrebati deseori ce pasi trebuie urmati pentru a avea o nunta perfecta… Ei bine, noi credem ca nunta perfecta nu este cea fara micile incidente (incearca sa nu uiti insa verighetele acasa). Din punctul nostru de vedere, daca la 4:00 inca mai ai zambetul pe buze si te-ai distrat la NUNTA TA asa cum trebuie, ai avut o nunta perfecta!

Ne deplasam oriunde in tara, cu cat mai departe cu atat mai bine.

Tot ce ne desparte de o viitoare colaborare este formularul de contact! Asteptam cu nerabdare sa lucram impreuna!