Înapoi la Locații

Casa Danielescu

Locaţie de nuntă
Păreri de la 7 fotografi
16 evenimente verificate
Casa Danielescu este documentat de fotografi și videografi care au avut evenimente aici.
Toate informațiile sunt verificate și validate de editorii catalogului.

"Casa Danielescu este o gazda primitoare, cu voie buna si cu bucate alese, intr-un cadru relaxant si extrem de rafinat. Un spatiu inedit, creat de ambientul vremurilor apuse, redate intr-un cadru modern, viu prin culoare si cald prin textura. Am avut amenajat un spatiu, un mic coltisor de verde, pentru o minisesiune foto oudoor, insa locatia este ofertanta si pentru o sesiune foto de interior, fiind avantajata si de arhitectura de care dispune. O locatie pe care o recomand cu drag."
"Casa Danielescu a continuat povestea vremurilor apuse, desprinsă din secolul XX, în dinamismul unui prezent ce nu lasă răgaz la meditaţie şi relaxare. Conceptul propus distruge aceste mituri şi vine în sprijinul musafirilor găzduiţi, oferindu-le posibilitatea conturării unui spaţiu intim, propriu, specific trăsăturilor de gen şi ale activităţilor cotidiene.

Mediul gândit este unul ideal pentru sărbătorirea momentelor importante în compania celor apropiaţi, pentru întreprinderea unor activităţi direcţionate de tip business, pentru savurarea celor mai alese preparate culinare specifice bucătăriei româneşti şi internaţionale sau pentru organizarea diferitelor tipuri de mese festive.

Casa Danielescu propune şi respectă un set de valori de tip tradiţional alăturate în cel mai armonios mod eleganţei şi confortului de 4 stele.
"
"Din punctul meu de vedere este locatia perfecta pentru o nunta de vis. Are gradina, piscina, restaurant, pensiunea pe ansamblu este fabuloasa, deci are toate ingredientele unei locatii perfecte pentru nunta ta."
"Printre cele mai faine locatii de nunta din Tg. Jiu! Casa arata superb, mirii se pot pregati acolo fara probleme si camerele arat bine. Curtea spatioasa ofera spatiu suficient sa poti face sedinta foto acolo iar piscina arata super atat pe zi cat si pe seara cand sunt aprinse ghirlandele de lumini. Potentialul este foarte mare, trebuie doar sa te folosesti de tot ce ai prin jur pentru a crea amintiri faine pentru mirii tai."
"Un loc minunat, cu o gradina superba. Se poate oficia cununia civila si religioasa direct aici, in aer liber, intr-un decor minunat. Personalul este amabil, iar mancarea este excelenta."
"O locatie frumoasa."
"Am avut placerea sa fotografiez doua evenimente aici, iar de fiecare data am ramas placut impresionat. Recomand!"

Hartă

Casa Danielescu
Pension Casa Danielescu, Componenta Barsesti, Târgu Jiu, România Vezi pagina locației

Abonează-te la newsletter-ul personalizat pentru nunta ta