Catalin Stefanescu

Fotograf
700-1000
 0770 *** vezi telefonul
Messenger

Distincţiile mele

1 1 5 14

Mai multe despre mine

Care sunt fotografiile cu adevărat memorabile care te inspira sau iti trezesc o emotie de fiecare data cand le vezi?
Sunt fotograf de eveniment, bazat pe un stil fotojurnalistic.

Obiectivul meu principal este suprinderea frumusetii naturale, a momentelor asa cum se desfasoara ele in cadrul evenimentului.

Misiunea mea este de a te face sa te indragostesti de momentele dragi tie, prin viziunea si pasiunea din spatele fotografiilor mele. Stilul adoptat este unul clasic, evidentiat prin fotografii cat mai naturale, care in acelasi timp spun si povestea voastra. Fotografiile mele evidentiaza subtilitatile si esenta generala a unui moment.

De ce ‘Fear less, love more’. Pentru ca vreau sa uiti pentru cateva momente ca am un aparat in mana, vreau sa scapi de teama evidenta de obiectiv, vreau sa iti descoperi emotiile si traile, vreau acea naturalete, acel zambet natural. Aceste subtilitati le regasesti in fotografiile mele.

Astfel, daca ce ati vazut pe site rezoneaza cu trairile voastre, trebuie.. imi doresc sa ne cunoastem la o cafea, sa povestim si sa trasam planul pentru ca in ziua evenimentului, voi sa fiti cat mai relaxati, fara griji, si voi sa va distrati si sa va bucurati de fiecare moment.


Înscris în catalog de 6 ani și 2 luni
Vezi mai mult

Testimoniale de la clienti

Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
La Maison des Jardins
 Recomandat de un fotograf

 Locaţie de nuntă
  Saftica, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
La Maison des Jardins este in sine o locatie deosebita, complementata de o gradina minunata, ideala pentru o scurta sesiune foto. Personalul este reprezentat de oameni faini si deschisi la propuneri. De fiecare data atmosfera a fost una intima, joviala. Revin intotdeauna cu placere fiind o locatie pe care o recomand cu drag!
Casa Danielescu
 Recomandat de 2 fotografi

 Locaţie de nuntă
  Targu Jiu, Gorj
Ratingul meu acordat locaţiei
Casa Danielescu este o gazda primitoare, cu voie buna si cu bucate alese, intr-un cadru relaxant si extrem de rafinat. Un spatiu inedit, creat de ambientul vremurilor apuse, redate intr-un cadru modern, viu prin culoare si cald prin textura. Am avut amenajat un spatiu, un mic coltisor de verde, pentru o minisesiune foto oudoor, insa locatia este ofertanta si pentru o sesiune foto de interior, fiind avantajata si de arhitectura de care dispune. O locatie pe care o recomand cu drag.
Salon Du Mariage
 Recomandat de 2 fotografi

 Locaţie de nuntă
  Saftica, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Salon du Mariage iti deschide un spectru larg de optiuni. Este o locatie care iti poate depasi asteptarile in ceea ce priveste pregatirea evenimentului in sine. Totul se poate realiza in acelasi loc. De la pregatiri, cununia civila si receptia de la restaurant. Salon du Mariage, avand posibilitiatea sa iti ofere toate aceste variante. Un beneficiu real pentru miri in primul rand, fara a mai alerga intre diferite locatii, pastrand din energie pentru petrecerea in sine. Mirii au optiunea de a a lege dintre cele doua saloane de capacitati diferite, complementate fiecare de cate o piscina. Oamenii sunt draguti si open-minded. O locatie pe care o recomand cu drag.
Imperial Ballrooms
 Recomandat de un fotograf

 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Imperial Ballrooms dispune de trei saloane, de marimi diferite, decorate cu bun gust. Lumina este buna si uniforma, iar personalul format din oameni faini.