Înapoi la Locații

Gradina cu licurici

Locaţie de nuntă
Păreri de la 10 fotografi și 3 videografi
23 evenimente verificate
Gradina cu licurici este documentat de fotografi și videografi care au avut evenimente aici.
Toate informațiile sunt verificate și validate de editorii catalogului.

"O locatie inconjurata de natura si verde, unde evenimentele au un aer romantic si boem. Situata pe malul lacului este ofertanta si pentru copii, avand multe spatii de joaca. Recomand cu caldura."
"Să tot am nunți în acea locație. La un moment dat, ploaia a început. Mirii erau destul de îngrijorați, însă invitații au început să cânte. Am păstrat acea amintire în sufletul meu."
"O locatie cu un vibe aparte. De fiecare data cand ajung acolo ma simt ca acasa."
"O locatie super draguta pe malul lacului unde lumina de apus cade pefect. Are activitati in aer liber si o sala frumos decorata."
"O locatie foarte ofertanta, relaxata si creativa pentru cei ce iubesc natura si isi doresc un eveniment diferit. Exista iesire la lac, diverse spatii de relaxare in exterior, interiorul decorat cu bun gust, destul de spatios."
"Locatia pentru cele mai relaxate evenimente. Ai locuri de joaca, ponton pentru baut un cocktail, tiroliana, sezlonguri, masa de ping pong, teren de badminton.
Este o locatie pentru altfel de nunti.
"
"Locatia perfecta pentru evenimente de zi.
Multe plusuri:
- spatiu verde destul de mare cu gazon, copaci, alei, iesire la lac cu ponton, loc de joaca generos pentru copii
- loc de mese interior si exterior, personal amabil
Un singur minus:
- dupa ora 22.00 volumul muzicii trebuie redus. Asta e si motivul pentru care am spus ca e perfecta pentru evenimente de zi, dar la cat e de frumoasa locatia trebuie sa te bucuri pe lumina de ea.
"
"Gradina cu Licurici este o locatie superba de care ma bucur foarte mult ca am aflat!
Este la marginea Bucurestiului, este intima si perfecta pentru un eveniment restrans. Sala de eveniment este spatioasa si frumos amenajata, spatiul fiind suficient pentru 50-70 persoane.
Dispune de o terasa mare, acoperita si de o gradina imensa si extrem de frumoasa. Mai mult decat atat, exista si o tiroliana micuta, pentru placerea copiilor ( si nu numai ), dar si un mic ponton cu vedere superba catre lac.
"
"Locatia usor accesibila, pe malul lacului, cu multiple locuri de joaca pentru copii si adulti. Locatie potrivita pentru petreceri mici sau mari cu catering."
"Un colt de natura in Bucuresti. Aveti grija ca exista restrictie de sunet dupa ota 22:00"
"Foarte ok pentru orice tip de eveniment."
"Gradina cu licurici nu este doar o alta locatie de evenimente in Bucuresti. A fost creata din dragoste pentru viata si natura, pentru a oferi oamenilor din oras un spatiu diferit de a petrece timpul liber sau zilele speciale."
"O locatie superba, linistita, pe malul lacului, cu mult spatiu verde. Potrivita pentru evenimente micute."

Hartă

Gradina cu licurici
Grădina cu licurici, Strada Gospodari, Roșu, România Vezi pagina locației

Abonează-te la newsletter-ul personalizat pentru nunta ta