Catalogul fotografilor
Andra si Cosmin Bararu

Picturesque Life Stories

Fotograf: Andra si Cosmin Bararu
Înscris în catalog de 4 ani și 3 luni
Se deplasează din Bucuresti
Messenger
 0721 192 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Maldaresti, Valcea
Ratingul meu acordat locaţiei
Pur-si-simplu adoram Conacul lui Maldar! Cula este renovata impecabil, intreg locul este superb atat in interior cat si gradina.

Pentru fotografii ofera nenumarate posibilitati. Nunta pe care am fotografiat-o a fost una relativ restransa si foarte relaxata, ringul de dans a fost amplasat afara, pe terasa.

Mancarea a fost foarte gustoasa, candy barul cu prajituri de casa a facut senzatie. Nu am intalnit absolut nimic care sa ne displaca. Abia asteptam sa revenim!
 Locaţie de nuntă
  Corbeanca, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
De fiecare daca cand ajungem acolo ne surprinde frumusetea gradinii. Uneori te simti ca intr-o gradina secreta, iar cadrul este foarte potrivit pentru sedinte foto de nunta sau de familie.

Exista si o vila pe care mirii o pot inchiria pentru pregatiri sau pentru a-i caza pe cativa dintre apropiati.
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
La Conac este o locatie potrivita pentru o nunta outdoor in Bucuresti. Spatiul poate gazdui o nunta relativ mare. Mesele sunt acoperite si dispuse in jurul piscinei. Servirea a fost prompta, mancarea buna, tortul a fost prezentat afara pe un mic ponton deasupra piscinei - astfel ca toata lumea a avut parte de "un loc bun".

Nunta a fost tematica, aranjamentele deosebite si foarte personale. Exista spatiu suficient pentru amplasarea unei scene mari. Sentimentul a fost de concert in aer liber. Muzica s-a auzit excelent.
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie minunata!

Curtea este mare, cu copaci batrani, iar cladirea vechea isi pastreaza eleganta clasica. Am avut ocazia sa fotografiem ceremonia in gradina, in lumina perfecta de apus.

Sala in care s-a tinut petrecerea a fost spatioasa, cu tavan inalt, pereti albi si ferestre mari. Acest lucru este important - locul este fotogenic. Mancarea a fost buna, servirea prompta.
 Locaţie şedinţă foto
  Comana, Giurgiu
Ratingul meu acordat locaţiei
Natura este intotdeauna un cadru bun pentru sedinte foto, iar Comana la apus e greu de invins. Pentru cei din Bucuresti este usor accesibil, fiind cel mai spectaculos loc din apropierea orasului
 Locaţie de nuntă
  Snagov Sat, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Locatia este situata pe malul lacului Snagov. Are piscina, un mic ponton, gradina. Petrecerea s-a desfasurat in constuctia moderna din sticla cu deschidere spre terasa generoasa.

Exista posibilitatea de a inchira camere. Terasa in lumina de apus arata superb. Puncul forte al locatiei pentru fotografi este ca te poti folosi de lumina naturala pe tot parcurul zilei. Tortul a fost prezentat afara, cu un foc de artificii in background. Sala fiind deschisa nu a existat o separare a fumatorilor.

Nu ne-a placut faptul ca echipa foto/ video a fost asezata la o masa in spatele salii de eveniment. Eram nevoiti sa inconjuram cladirea, deoarece nu exista o cale mai rapida de acces.
 Locaţie de nuntă
  Cosoba, Giurgiu
Ratingul meu acordat locaţiei
La evenimentul pe care l-am fotografiat a avut loc in locatia TreeHouse Lagoon, initial era planificata nunta outdoor, insa din pricina conditiilor meteo, petrecerea s-a mutat inauntru.

Desi acest lucru a fost stabilit cu putin timp inainte, sala arata foarte frumos si nu am intalnit probleme. Pregatirile mirilor au avut loc in incinta locatiei, intr-un apartament micut. Ceremoniile s-au desfasurat afara, in padure, inainte de furtuna.

Desi locul este contruit in stil modern, ai sentimentul ca esti in natura virgina, in momentul in care pasesti in padure. Servirea si mancarea au fost ok. Tortul a fost prezentat afara, pe terasa.

Despre Picturesque Life Stories


Suntem Andra și Cosmin, soț și soție, pasionați de oameni și locuri speciale, obsedați de lumina frumoasă și fotografia pe film.

Fiecare om are o poveste unică, fascinantă. Ne place să fotografiem într-un stil documentar modern și personal. Deși vom fi acolo pentru momentele stabilite în programul zilei, credem că toate emoțiile dintre acele momente, micile detalii și gesturile nestudiate merită atenția noastră. Vom fi alături de voi pentru a vă ghida uneori, însă vom evita să regizăm imaginile, ele trebuie să vorbească despre voi. Vrem să zâmbiți de fiecare dată când veți revedea fotografiile și să retrăiți prin ele momentele emoționante, indiferent cât timp a trecut de atunci. Ne considerăm norocoși cu munca pe care am ales să o facem, suntem nerăbdători să cunoaștem personane extraordinare care își împărtășesc iubirea și își deschid inima către noi aventuri.

Suntem disponibili pentru nunți de poveste, ședințe foto de logodnă, After Wedding și portrete de familie, în București și oriunde.