Înapoi la Locații

Casa Timis

Locaţie de nuntă
Păreri de la 5 fotografi și 2 videografi
22 evenimente verificate
Casa Timis este documentat de fotografi și videografi care au avut evenimente aici.
Toate informațiile sunt verificate și validate de editorii catalogului.

"Locatie premium cu posibilitate de cazare; Se pot oficia in aer liber si slujbe religioase ... Din pacate personalul este calificat doar la nivel de servire terasa"
"Un loc superb, inconjurat de natura, de campuri intregi de vita de vie, perfect pentru un eveniment intim sau o sedinta foto!"
"Pe langa Ploiesti gasesti aceasta locatie minunata. Nuntile acolo sunt o incantare si o bucurie vizuala."
"o locatia asa cu imi doreste orice fotograf! Mancarea senzationala... la fel este si cafeaua :)"
"Locație exclusivistă, aer de Toscana și gastronomie rafinată. Multiple zone cu decoruri naturale superbe, ideale pentru ședințe foto. Bungalow-urile pictate manual sunt adevărate opere de artă."
"Locația este superbă și foarte ofertantă din punct de vedere foto/video: o sumedenie de locuri unde se pot trage cadre memorabile, atât în podgorie, cât și la bungalouri, lacuri, zona piscinei. Mâncarea e la superlativ, iar restaurantul cu acoperiș retractabil permite dansul direct sub stele, dacă vremea e bună."
"O locație extraordinara, foarte mare atenție la detalii, ceea ce conferă un ambient deosebit. Veranda intre vii este un loc spectaculos, cu o priveliste minunata perfecta pentru cadre la sedinte foto. Este un local are pare ca are istorie si traditie. O recomandam cu drag!"

Hartă

Casa Timis
Casa Timis, Florica Romalo, Chițorani, România Vezi pagina locației

Abonează-te la newsletter-ul personalizat pentru nunta ta