Conacul lui Maldar

 Recomandat de 4 fotografi
 Locaţie de nuntă

 0744 *** vezi numărul
Conacul lui Maldar este recomandat de următorii fotografi și videografi care au avut evenimente aici.
Toate recomandările sunt verificate și validate de editorii catalogului.


Florin Belega fotograf
peste 1000
Rating acordat locaţiei
O locatie superba, am petrecut doua zile pentru un trash the dress cu mirii mei. O atmosfera relaxanta, mancarea foarte buna si oamenii de acolo foarte ospitalieri. Un loc minunat pentru petreceri, nunti si aniversari. Curtea conacului dispune de o piscina, inconjurata de brazi si nuci. Familia Vasilescu s-a ocupat in intregime de investitia pentru restaurarea si consolidarea acestei cule oltenesti, care odata au fost locuințe boierești fortificate, construite pentru apărarea de invaziile turcești.
peste 1000
Rating acordat locaţiei
O locatie de vis pentru cine isi doreste o nunta iesita din tipare. Camere de vis care te poarta in alte timpuri, piscina unde poti avea altfel de fotografii la pregatiri si mancarea excelenta.
Rating acordat locaţiei
Un loc deosebit! Mâncarea este foarte gustoasă și de asemenea priveliștea este superbă!
Rating acordat locaţiei
Pur-si-simplu adoram Conacul lui Maldar! Cula este renovata impecabil, intreg locul este superb atat in interior cat si gradina.

Pentru fotografii ofera nenumarate posibilitati. Nunta pe care am fotografiat-o a fost una relativ restransa si foarte relaxata, ringul de dans a fost amplasat afara, pe terasa.

Mancarea a fost foarte gustoasa, candy barul cu prajituri de casa a facut senzatie. Nu am intalnit absolut nimic care sa ne displaca. Abia asteptam sa revenim!

Hartă

Conacul lui Maldar
Conacul lui Maldăr, Măldăreşti, România Vezi pagina locației