Catalogul fotografilor
Florin Belega

Florin Belega

Fotograf
Înscris în catalog de 6 ani și 5 luni
Se deplasează din Craiova, Dolj
Messenger
 0771 057 *** vezi telefonul
Favorit

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Maldaresti, Valcea
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie superba, am petrecut doua zile pentru un trash the dress cu mirii mei. O atmosfera relaxanta, mancarea foarte buna si oamenii de acolo foarte ospitalieri. Un loc minunat pentru petreceri, nunti si aniversari. Curtea conacului dispune de o piscina, inconjurata de brazi si nuci. Familia Vasilescu s-a ocupat in intregime de investitia pentru restaurarea si consolidarea acestei cule oltenesti, care odata au fost locuințe boierești fortificate, construite pentru apărarea de invaziile turcești.

Despre Florin Belega


Fotografia de nunta nu-i despre "cine este cel mai bun". Clientii au viziuni si gusturi diferite, insa cred cu tarie ca acel moment plin de emotie, euforie si spontaneitate face diferenta dintre un cadru natural si unul artificial.

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro