Catalogul fotografilor
Mihaela Dincă

Mihaela Dincă Photography

Fotograf: Mihaela Dincă
Înscris în catalog de 3 ani și 4 luni
Se deplasează din Bucuresti
Messenger
 0728 037 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
9 premii
2
5
2
Apreciere clienți
9 testimoniale verificate
  5.00 (41 recenzii)
Experiență
40 evenimente verificate
7 locații documentate


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Intim, colorat, accesibil <3 Minunat ca si oportunutati de cadre faine, pentru fotografi. Potrivit pentru evenimente foarte restranse, 50-60 invitati maxim.
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
O surpriza placuta aceasta locatie. Spatioasa, servicii ok, decoruri care arata spectaculos in fotografii. Pentru staff se serveste 'meniu de staff' (vreo doua feluri la distante foarte mari de timp), daca nu aveti specificat altceva in contract si munciti de la o ora matinala in acea zi, ar fi bine sa aveti mancare la pachetel.
 Locaţie de nuntă
  Maciuca, Valcea
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie linistita in natura, potrivita pentru evenimente mai restranse, amenajata cu bun gust. Mancare buna si personal manierat si binevoitor. Are si posibilitate de cazare (restransa), piscina, spa, masaj. Ringul de dans nu a fost tocmai bine gandit, pentru ca era acoperit cu un material textil care intr-o singura seara a fost distrus din cauza dansului - dar cu siguranta vor regandi aspectul asta. Au si cativa caluti, se pot inchiria biciclete, se poate face un foc de tabara.
Nunta fotografiata de mine in acest loc a fost minunata si relaxata, in aer liber, iar sutele de luminite au creat un aspect feeric.
 Locaţie de nuntă
  Saftica, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie superba in inima naturii la 40 de km de Bucuresti, in localitatea Saftica, decoruri simple si de efect, owneri saritori si binevoitori.
 Locaţie de nuntă
  Snagov, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Un loc minunat la marginea lacului plin de nuferi, aproape de natura. Doar pentru nunti 100% in aer liber. Nu ofera decat locatia si amenajarea, toate celelalte servicii se contracteaza separat (Catering, Dj, etc)
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie minunata, nonconformista, in centrul vechi al Bucurestiului, cu o terasa generoasa si cu niste apusuri superbe. Minunat amenajata, servicii ok.
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie superba si nonconformista, in mijlocul orasului (Pipera), pretabila pentru nunti in aer liber. Miile de luminite si decorurile de carnaval (barul facut intr-un carusel fiind piesa de rezistenta) ii creaza o imagine aparte, iar copacii completeaza totul cu o atmosfera luxurianta.

Despre Mihaela Dincă Photography


Îmi place să mă consider fotograf, călător și povestitor în același timp. Am iubit întotdeauna munții, mirosul de brad, cerul înstelat, libertatea și liniștea pe care mi-o dau un cort pus în sălbăticie și un foc lângă el, unde întotdeauna mă simt mai 'acasă' decât oriunde.

Am descoperit de câțiva ani pasiunea de a merge pe bicicletă, de a străbate sute sau mii de kilometri în căutarea a nimic - căci tocmai aici e frumusețea, bucuria e drumul, nu destinația. Călătoria pe bicicletă mi-a creat întotdeauna o senzație infinită de fericire și libertate.

În același timp îmi plac oamenii și ce e autentic la ei, ce îl face pe fiecare unic, cu povești de viață, trăsături, zâmbet, cicatrici și riduri, sclipiri în priviri când vorbesc despre ceva aproape de inima lor - îmi place să observ, să anticipez, să răzbat dincolo de cuvinte.

Mi-am descoperit pasiunea pentru fotografie atunci când tatăl meu mi-a făcut cadou primul meu aparat DSLR și am fost fascinată de ceea ce poate crea, dacă înveți să-l strunești. De la fotografia de peisaj am ajuns repede la a fotografia oameni și la a mă îndrăgosti de emoția și naturalețea clipelor spontane. Fotografia este unul dintre puținele lucruri care rămân după un eveniment și privilegiul de a fi acolo și de a surprinde clipe unice, irepetabile, îmi hrănește entuziasmul și pasiunea.

Iubesc să surprind emoția pură, sinceră și frumusețea fiecărei ființe umane. De aceea stilul meu de a fotografia este unul liber, neconstrâns de reguli; de asemenea, imaginile pe care le creez îmi doresc să fie cât mai sincere și naturale și să vorbească despre cei pe care îi fotografiez, nu despre cât de bine stăpânesc eu anumite skill-uri.
De foarte multe ori încerc să recreez o legătură între om și natură, în fotografia mea; o legătură care e tot mai slăbită și uitată. Natura, vântul, munții, apa, pământul, câmpurile de flori, apusuri și răsărituri - sunt elemente care vor exista întotdeauna în ceea ce creez.

Îmi doresc ca atunci când oamenii privesc fotografiile realizate de mine la evenimentul lor, să plângă sau să râdă și să descopere cât de frumoși sunt în ochii altcuiva.
"A thing that you see in my pictures is that I was not afraid to fall in love with these people."
ANNIE LEIBOVITZ