Catalogul fotografilor
Mihai Gheorghe

Mihai Gheorghe

Fotograf
Înscris în catalog de 6 ani și 6 luni
Se deplasează din Bucuresti
Messenger
 0722 423 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
7 premii
1
4
1
1
Apreciere clienți
Nr. #10 în RO
47 testimoniale verificate
  5.00 (87 recenzii)
Experiență
Nr. #5 în RO
551 evenimente verificate
15 locații documentate


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Ambasad'Or, îți garanteaza că nunta ta va fi exact așa cum ai visat-o. Echipa este alcătuită exclusiv din profesioniști, iar cei mai buni organizatori de evenimente din țară își găsesc locul la Ambasad'Or, dedicându-se în totalitate evenimentului tău.
Ambasad'Or Events este pregătit să găzduiască până la 1000 de invitați în cele cinci saloane elegante. Indiferent de tipul de eveniment pe care îl ai în plan, sunt aici pentru tine! Vor contura în detaliu tabloul evenimentului vostru, fie că este vorba de o nuntă, un botez sau un eveniment de afaceri. Energia pozitivă va fi presărată în sufletul fiecărui invitat.
 Locaţie de nuntă
  Craiova, Dolj
Ratingul meu acordat locaţiei
Cu o arhitectură elegantă în stil baroc, Restaurantul Ambasador Center Craiova vă întâmpină cu 4 saloane de lux, pregătite să găzduiască nunta dumneavoastră într-un mod cu adevărat regal: Salonul Ambasador Garden, Salonul Regal, Salonul Imperial și Salonul Crystal.
Mâncarea, ingredientele și locul în care oamenii aleg să se bucure de un festin definesc nu doar un obicei culinar, ci și un mod de viață, o categorie socială, un standard și un reper în auto-definire. Transformă arta culinară într-un standard al evenimentelor, adaptând meniurile în funcție de tipul de eveniment și oferind clientilor oferte speciale, toate în scopul de a crea evenimente memorabile.
 Locaţie de nuntă
  Clinceni, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Belvedere Grand Ballroom, localizata în mijlocul naturii, în Comuna Clinceni, oferă o panoramă deosebită asupra a trei lacuri înconjurătoare. Dispune de patru săli de evenimente: Salon Rubin, Salon Diamant, Crystal Water și Iv by the Lake, cu capacitate pentru a găzdui petreceri de la 40 la 300 de invitați. Cu facilități precum acces la un ponton, o grădină generoasă și o piscină, Belvedere Grand Ballroom se transformă în mediul perfect pentru a crea evenimente memorabile, inclusiv nunți, botezuri, cununii sau orice alt tip de festivitate privată sau corporativă.
 Locaţie de nuntă
  Dragomirești-Vale, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
La doar 10 minute de zona de nord a Capitalei și 5 minute de zona de vest, Bon Bon Club & Events se impune ca cel mai recent centru de evenimente din zona Bucureștiului.

Cu un design interior impresionant, locația se adaptează oricărui tip de eveniment. Organizăm cu succes atât evenimente private, cât și corporative, ajustându-ne atât pentru întâlniri și conferințe, cât și pentru petreceri la piscină sau în restaurantul à la carte.

Bon Bon Club dispune de două săli de evenimente, Restaurantul Bon Bon și Russian Ballroom, pregătite să găzduiască întâlniri de la 100 de persoane până la 500 în sistem sitting sau evenimente care depășesc 1000 de persoane în sistem cocktail.
 Locaţie de nuntă
  Pantelimon, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Această locație este perfectă pentru organizarea evenimentelor private, pentru petreceri corporate și pentru evenimente speciale. Aici veți găsi un ambient elegant, sofisticat și exclusivist, unde atenția la detalii face diferența și a fost conceput special pentru a asigura succesul evenimentului dvs.

Clădirile, finalizate în 2014, ocupă o suprafață de 1200 de metri pătrați, iar terenul înconjurător oferă o priveliște către un lac. Curtea impresionează prin spațiul generos de iarbă, iar copacii uriași care o înconjoară aduc o panoramă de neegalat, aducând natura și parfumul florilor chiar în mijlocul evenimentului dvs.
 Locaţie de nuntă
  Nuci, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Aici este locul ideal pentru tine dacă îți dorești o nuntă în aer liber ca o escapadă, un botez în mijlocul naturii sau pur și simplu o petrecere relaxată în armonie cu natura bogată.
Locatia se afla la doar 35 de kilometri distanță de București, pe o proprietate privată ce se întinde pe aproape 1 hectar. Aici vei descoperi grădini îngrijite, foișoare de lemn pitorești, spații de relaxare și un conac boieresc autentic din secolul al XIX-lea. Micul domeniu este dedicat exclusiv organizării evenimentelor private în aer liber. Locatia este conștienta că intimitatea este de o importanță deosebită, așa că ofera exclusivitate totală și proprietatea este rezervată integral pentru tine.
 Locaţie de nuntă
  Saftica, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
La Domeniile Săftica, m-am pus pe treabă să văd cum prind viață saloanele de evenimente, transformând fiecare moment într-o amintire de neuitat pentru tine și invitații tăi.
Cu o experiență solidă în organizarea nunților, botezurilor și evenimentelor private încă din 2004, am creat o atmosferă de basm pentru cei ce aspiră la petreceri cu adevărat speciale.
Brandul Salon du Mariage, a luat naștere în 2010 și s-a dovedit a fi alegerea perfectă pentru evenimente de excepție. Ofera facilități integrate, adoptând un concept all-inclusive, astfel încât mirii sau sărbătoriții să se bucure de petrecere la fel de relaxați ca și invitații lor.
 Locaţie de nuntă
  1 Decembrie , Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Domeniul cu Cireși se evidențiază ca locația ideală pentru un eveniment în mijlocul naturii, oferind propria pădure și înconjurat de o livadă de cireși. Situați la doar 7 km de București, în apropierea comunei 1 Decembrie, Ilfov, aici se contopesc stilul modern cu clasicul, luxul cu eleganța, iar coloanele impunătoare și finisajele somptuase creează un spațiu splendid pentru orice tip de eveniment.
Ballroom-ul se întinde pe un hectar de grădină și pădure și poate găzdui până la 800 de invitați în cele două saloane. Accesul din drumul național se face pe un drum privat ce serpuieste printr-o pădure de frasin, dezvăluind o oază de eleganță și grandoare în stil neo-clasic.
Domeniul cu Cireși dispune de propria bucătărie, condusă de un chef bucătar ce îmbină arta culinară cu gustul desăvârșit al gastronomiei, folosind metode de gătit inspirate din diferite culturi ale lumii.
 Locaţie şedinţă foto
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Hala Laminor, se ridica ca una dintre cele mai impresionante construcții industriale din întreaga țară. Cu dimensiuni impresionante (400m x 180m), o structură metalică inovatoare și un design modern pentru epocă, dar și pentru zilele noastre, această comoară de patrimoniu este rezultatul geniului arhitectural al lui Horia Creangă, nepotul faimosului scriitor român Ion Creangă.
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Restaurantul Hanu’ Berarilor te invită să experimentezi momente memorabile, pe care să le păstrezi cu drag în amintire pentru totdeauna. Se dedică cu atenție deosebită organizării fiecărui eveniment, punând pasiunea nu doar în crearea unui meniu excepțional, ci și în construirea unei atmosfere perfect adaptate momentului tău special.
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Plasat cu fast în centrul Capitalei, cu prestigiu de monument istoric de arhitectură, Palatul Ghica Tei nu doar se remarcă prin prezența sa impunătoare, ci și printr-un trecut plin de evenimente, constitutind o mărturie vie a tradiției și culturii românești. Acest loc emblematic vă oferă șansa unică de a călători în timp și de a resimți emoțiile și atmosfera petrecerilor unei epoci de mult apuse.
 Locaţie de nuntă
  Cernica, Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Salonul Phoenix Cernica by The Lake a fost conceput cu grijă exclusiv pentru a vă oferi cea mai extraordinară experiență la evenimentul vostru de suflet. Cu o panoramă pitorească asupra lacului Cernica, acest salon a fost martorul a peste 10 ani de mii de evenimente. Salonul se angajeaza să vă ofere amintiri de neuitat, iar toți invitații vor păstra în inimă momentul vostru special.
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Daca că sunteți în căutarea locului perfect pentru nunta visată, sărbătorirea botezului micuțului dumneavoastră, organizarea balului de absolvire mult așteptat sau pentru petrecerea companiei, Reina Events Ballroom vă pune la dispoziție un spațiu generos și cu totul special. Cu patru saloane decorate cu stil și atenție la detalii, o grădină minunată însoțită de o piscină, o parcare generoasă, bucătării proprii conduse de Chef Răzvan Alexandru, camere matrimoniale perfecte pentru odihna și intimitatea cuplului proaspăt căsătorit și a invitaților, plus o serie de servicii opționale menite să completeze evenimentul exact așa cum vi-l doriți.
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Velveto Ballrooms este un complex dedicat evenimentelor, situat într-un peisaj natural, ce redefinește standardele de lux și oferă servicii de cea mai înaltă calitate.

La Velveto Ballrooms, veți descoperi o gamă diversificată de opt spații dedicate evenimentelor, fie că vă doriți un stil clasic sau contemporan. Aceste spații includ Sala Rondă, Salonul Chambre, Salonul Velvet, Velveto Garden, Salon Bianco, Secret Garden, VLounge și Piscina Kundalini. Fiecare dintre ele a fost creat cu atenție de designeri pentru a oferi o atmosferă unică și primitoare.
 Locaţie de nuntă
  Bazosu Nou, Timis
Ratingul meu acordat locaţiei
Villa Trevi se găsește într-o locație excepțională, pe marginea unei păduri, la doar o aruncătură de băț de Timișoara. Este alegerea perfectă pentru a vă crea amintiri de neuitat.

Situat la doar 18 kilometri de centrul agitat al orașului Timișoara, hotelul este ușor accesibil prin cele trei căi de acces convenabile, venind din diferite părți ale orașului, fără a vă pierde timpul în trafic.

Atât orașul Timișoara cât și aeroportul se află la doar 10 minute distanță cu mașina, oferindu-vă comoditatea de a ajunge rapid la destinație.

Despre Mihai Gheorghe


Salut, suntem Mihai si Dana, un cuplu de fotografi pasionați de frumusețea naturii și de conexiunea cu oamenii din jurul nostru. Colaborăm strâns pentru a găsi echilibrul perfect între arta fină și exprimarea emoțiilor. Fiecare cuplu are povestea sa distinctă, iar pentru noi este esențial să stabilim o conexiune autentică, să descoperim detalii care îi definesc și să le transpunem în fotografii. Fotografiem alături de cupluri ca și cum am fi prieteni de mult timp, aducând bucurie și pasiune veritabilă în fiecare moment. Ne place să râdem, să ne jucăm și să creăm experiențe unice, capturând emoțiile sincere ale fiecărei zile.