Înapoi la Locații

Colonial Club Cernica

Locaţie de nuntă
Păreri de la 8 fotografi și 5 videografi
48 evenimente verificate
Colonial Club Cernica este documentat de fotografi și videografi care au avut evenimente aici.
Toate informațiile sunt verificate și validate de editorii catalogului.

"Locatie deosebita cu ambianta foarte placuta, amplasata pe marginea lacului. Salon decorat cu bun, cu ring foarte generos si cu acustica foarte buna. Recomandam !"
"Colonial Club Cernica dispune de mai multe saloane, iar cel la care a avut loc acest eveniment are iesire la lac prin intermediul unui ponton . Mancarea servita a fost buna, iar atmosfera este una placuta. O parte din decorurile din poze au fost realizate cu ajutorul unei firme de organizari evenimente. Un avantaj major este reprezentat de distanta mica fata de Bucuresti, cu toate acestea atmosfera este una destinsa fiind aproape de padurea Cernica."
"una din locațiile cu buget mic in zona ok"
"Locatie foarte buna pentru cei care doresc si o cununie in aer liber, avand la dispozitie un ponton foarte incapator. Personal amabil."
"O locație faină situată chiar pe malul lacului. Mâncarea și servirea de 4*. Noi am avut o cununie civilă restrânsă (60-70 persoane) care a fost organizată chiar pe ponton. Locația este ofertantă și pentru ședințe foto-video cu mirii."
"Ca orice locatia aflata ian Cernica, FRUMOS!"
"Această locație este perfectă pentru organizarea evenimentelor private, pentru petreceri corporate și pentru evenimente speciale. Aici veți găsi un ambient elegant, sofisticat și exclusivist, unde atenția la detalii face diferența și a fost conceput special pentru a asigura succesul evenimentului dvs.

Clădirile, finalizate în 2014, ocupă o suprafață de 1200 de metri pătrați, iar terenul înconjurător oferă o priveliște către un lac. Curtea impresionează prin spațiul generos de iarbă, iar copacii uriași care o înconjoară aduc o panoramă de neegalat, aducând natura și parfumul florilor chiar în mijlocul evenimentului dvs.
"
"Totul a decurs perfect la acest restaurant. Este loc suficient pentru fotografii afara, cât și pe terasa langa lac."
"Locatie in apropiere de Bucuresti, usor accesibila, salon mare, spatiu suficient pentru dans. Terasa pe malul lacului. Personal cu bun simt si atent."
"O super locatie linga padure, totul a fost excelent!"
"O locatie de vis, atat din punct de vedere al restaurantelor, cat si ca peisaj superb pentru fotografii."
"Perfect pentru orice tip de eveniment, super faina locatia! Cu siguranta poti face sedintele foto/video in aceea locatie!"
"Recomand cu incredere"

Hartă

Colonial Club Cernica
Colonial Club Cernica, Strada Strandului, Pantelimon, România Vezi pagina locației

Abonează-te la newsletter-ul personalizat pentru nunta ta

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro