Catalogul fotografilor
Bogdan Chircan

Bogdan Chircan Photographer

Fotograf: Bogdan Chircan
Înscris în catalog de 2 ani și 2 luni
Se deplasează din Bucuresti
Susțin #life.for.robert
Messenger
 0764 503 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
50 premii
1
19
24
6
Apreciere clienți
1 testimonial verificat
  8,533
  5.00 (40 recenzii)
Experiență
15 evenimente verificate
3 locații documentate


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie şedinţă foto
  Bragadiru , Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie extraordinara! Am ramas placut surprins. Ai o sumedenie de locuri (puncte) faine unde poti face fotografii superbe!
 Locaţie şedinţă foto
  Comana, Giurgiu
Ratingul meu acordat locaţiei
Foarte multe perspective, o locatie de exceptie!
 Locaţie şedinţă foto
  Bucuresti , Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Aceasta locatie iti ofera o diversitate foarte mare. Am fotografiat o singura sedinta '' Save the date '' si am ramas placut impresionat.
O recomand cu mare incredere, eu n-am reusit in cateva ore sa exploatez decat 30% din ceea ce poate oferi.

Despre Bogdan Chircan Photographer


Salut,

Numele meu este Bogdan, Bogdan Chircan Photographer, fotograf nunta, asa cum mi se spune atunci cand ma intalnesc cu oameni care ma recunosc, mai nou…si cu apropiatii. 🙂 De la gluma la adevar si de la adevar la gluma, incepe sa se contureze o noua personalitate…

Apelativul “fotograf nunta” ma imbie, il simt placut, parca e ca o mangaiere, doar ca maretia lui te poate trezi exact cand vrei sa te rasfeti mai mult, e ca si aerul rece al unei dimineti, dintr-o zi geroasa, care iti taie respiratia si nu ai cum sa nu simti responsabilitatea, responsabilitatea greoaie si puternica, apasatoare, dar si dulce, a opririi timpului si readucerii aminte… si te imbie, si te trezeste si realizezi ca esti atat de responsabil incat nu exista ceva mai profund si mai memorabil de atat.

Eu sunt scriitorul si povestitorul in imagini al celui mai special eveniment, nunta voastra, unde personajele principale sunteti voi, mirele si mireasa.
La inceput ma amuzam cu acest pseudonim, acum infloresc si il iubesc..
Ma bucur ca esti aici si ma bucur ca fotografiile mele ti-au atras atentia. ..Asta inseamna mult.

Iubesc sa fac fotografie de nunta, mi se pare cel mai autentic, unic si special mod de a-mi arata dragostea pentru oameni si pentru modul prin care imi pot exprima liber creativitatea…

E singurul mod prin care pot sa ma bucur de frumusetea interioara a oamenilor, de naturaletea lor, imi place sa surprind momente elegante, dar si pe cele pline de emotii vibrante…

Bine ati venit in lumea mea, dragi viitori prieteni!