Catalogul fotografilor
Gabriel Benciu

Foto Experience

Fotograf: Gabriel Benciu
Înscris în catalog de 22 zile
Se deplasează din Bucuresti
Messenger
 0726 259 *** vezi telefonul
FavoritDisponibilitate pentru intregul eveniment, inclusiv pentru casatoria civila chiar daca se organizeaza intr-o alta zi (exceptie facand zilele din weekend in care nu suntem disponibili).
Pacetul include un numar aproximativ de fotografii, in jur de 800, pe care le prelucram cu grija la caracteristicile vizuale.
De asemenea, pachetul include si un album dimenasiune medie cu 40 de pagini precum si arhivarea materialelor pentru 2 ani.
Se adauga la pachetul standard un asistent foto, disponibil pe toata perioada evenimentului.
Acest lucru ajuta la acoperirea mai multor unghiuri si surprinderea unor fotografii inedite.
Un fotograf si videograf disponibil pentru durata intregului eveniment, inclusiv casatoria civila chiar daca se organizeaza intr-o alta zi (exceptie facand zilele din weekend in care suntem ocupati).
Pachetul include un numar estimativ de 800 de fotografii, prelucrate la caracteristicile vizuale, si 3 variante de film - un film lung cu tot ce s-a filmat in ziua respectiva, un film rezumat de aproximativ 60 minute si un clip de 3-5 minute.
Pachetul include si un album mediu de 40 de pagini dar si un bonus la alegere (puteti alege din: reducere 10% din pret, o sedinta foto trash the dress, un album mai mare sau a doua camera video la eveniment)
Materialele rezultate raman arhivate la noi pentru 2 ani.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.
Pliant.jpg
Sedinta foto trash the dress sau orice alta sedinta foto, cu o durata medie de 2 ore.

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.