Înapoi la Locații

Villa Trevi

Locaţie de nuntă
Păreri de la 5 fotografi și un videograf
15 evenimente verificate
Villa Trevi este documentat de fotografi și videografi care au avut evenimente aici.
Toate informațiile sunt verificate și validate de editorii catalogului.

"Villa Trevi se găsește într-o locație excepțională, pe marginea unei păduri, la doar o aruncătură de băț de Timișoara. Este alegerea perfectă pentru a vă crea amintiri de neuitat.

Situat la doar 18 kilometri de centrul agitat al orașului Timișoara, hotelul este ușor accesibil prin cele trei căi de acces convenabile, venind din diferite părți ale orașului, fără a vă pierde timpul în trafic.

Atât orașul Timișoara cât și aeroportul se află la doar 10 minute distanță cu mașina, oferindu-vă comoditatea de a ajunge rapid la destinație.
"
"Superb acest loc, minunat si cu tot ceea ce este nevoie pentu o nunta frumoasa. Chiar si cu piscina :)"
"O locatie superba, in special pentru evenimentele organizate in aer liber!"
"Este una dintre locatiile de top din Timis, servicii impecabile, camere mari si frumos amenajate, sala de evenimente este eleganta, iar zona de terasa si gradina este superba. Se pot organiza nunti in aer liber, precum si cununiile civile. Recomand cu drag!"
"Locatie superba, luxoasa, spatioasa, moderna. Este in afara localitatii, langa o padure. Gradina cu lac, gazon, lebede, pod peste lac, foisor mare, piscina. Atat exteriorul cat si interiorul sunt ideale pentru foto-video. Intrarea in local de asemenea este foarte faina. Personalul este amabil si mancarea este foarte buna. Probabil are si minusuri, dar eu nu le-am vazut. In apropiere este un parc mare, natural, foart buna pentru sedinte artistice.
Nota 10.
"
"Mancarea foarte buna, interior foarte bine pregatit, un singur lucru ce a deranjat a fost faptul ca langa lac udne a fost arcada de poze a fost lasat un furtun de stropit (pe care a trebuit sa-l scot in editare) si era rahat de la rate pe langa care nu avea un miros foarte placut. in rest servirea si localul nota 10+."

Hartă

Villa Trevi
Villa Trevi, Bazoșu Nou, România Vezi pagina locației

Abonează-te la newsletter-ul personalizat pentru nunta ta

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro