Înapoi la Locații

Ambasad'or Events

Locaţie de nuntă
Păreri de la 7 fotografi și 5 videografi
30 evenimente verificate
Ambasad'or Events este documentat de fotografi și videografi care au avut evenimente aici.
Toate informațiile sunt verificate și validate de editorii catalogului.

"Locatie de lux disponibila evenimentelor private din Bucuresti. Amenajarea saloanelor este la cel mai inalt nivel si ofera o atmosfera imposibil de uitat prin accesul la piscina exterioara."
"Am fost de mai multe ori la ei și de fiecare data, nu au fost surprize neplăcute. Contează însa și cum se impun mirii..."
"Locatia dupa cum se stie arata f bine, insa de la bucatarie ni s-a trimis mancare stricata la masa FotoVideo, ramasa in frigidere cine stie de cand. Pacat de investitie, daca personalul se preteaza la asa ceva..."
"5 stele am dat, de 5 stele este si restaurantul. Mare, grandios, totul impecabil. Mancare excelenta, personal profesionist."
"O locatie speciala, eleganta. Recomand!"
"O locatie draguta, pote merita un refresh!"
"Ambasad'Or, îți garanteaza că nunta ta va fi exact așa cum ai visat-o. Echipa este alcătuită exclusiv din profesioniști, iar cei mai buni organizatori de evenimente din țară își găsesc locul la Ambasad'Or, dedicându-se în totalitate evenimentului tău.
Ambasad'Or Events este pregătit să găzduiască până la 1000 de invitați în cele cinci saloane elegante. Indiferent de tipul de eveniment pe care îl ai în plan, sunt aici pentru tine! Vor contura în detaliu tabloul evenimentului vostru, fie că este vorba de o nuntă, un botez sau un eveniment de afaceri. Energia pozitivă va fi presărată în sufletul fiecărui invitat.
"
"Super din toate punctele de vedere"
"O locatia foarte frumoasa!"
"Aceasta locatie din Otopeni nu mai are nevoie de nicio prezentare. Saloanele sale generoase si frumos aranjate sunt perfecte pentru nunti."
"Locatie frumoasa, ambianta placuta, personal amabil."

Hartă

Ambasad'or Events
AMBASAD'OR EVENTS, Strada Odăii, Otopeni, România Vezi pagina locației

Abonează-te la newsletter-ul personalizat pentru nunta ta

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro