Catalogul fotografilor
Ionut Draghiceanu

Ionut Draghiceanu

Fotograf
Înscris în catalog de 10 ani și o lună
Se deplasează din Bucuresti
Messenger
 0763 811 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
35 premii
1
16
8
10
Apreciere clienți
5 testimoniale verificate
  5.00 (16 recenzii)
Experiență
4 evenimente verificate
2 locații documentate

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie şedinţă foto
  Comana, Giurgiu
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie ingrijita, frumos amenajata cu multe detalii de compozitie fotografica.
 Locaţie de nuntă
  Otopeni, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie minunata!

Despre Ionut Draghiceanu


Numele meu este Ionut Draghiceanu si sunt fotograful pe care il cautati pentru evenimentul dumneavoastra! Am sa va spun si de ce, enumerand cateva calitati care ma definesc:

Stilul fotografic – In ziua nuntii tale voi fi pur si simplu un foarte bun observator, foarte discret si care va imortaliza toate momentele si detaliile unice ale evenimentului tau. Fotografiile rezultate vor fi sincere si vor spune povestea acelei zile, pastrand atmosfera si farmecul ei, cu rasete si lacrimi, pentru totdeauna. Ce-mi place cel mai mult la fotografia de nunta este faptul ca am onoarea de a fi invitat la celebrarea iubirii dintre oameni. Pentru mine fiecare eveniment, fie ca e nunta sau botez, este o combinatie bogata de momente si detalii ce face ca imaginile sa fie unice.

Profesionalism – Tot din pasiune pentru fotografie am urmat si cursuri de specialitate, autorizate CNFPA, in urma carora am obtinut o diploma de perfectionare care imi atesta calificarea de fotograf. Consider ca folosirea unui echipament profesional si cunoasterea formarii fotografiei, de la lumina la hartie, si a tehnicilor de compozitie sunt factori indispensabili oricarui fotograf de evenimente.

Atitudinea si seriozitatea – Noi, ca si echipa (eu, asistent, videograf) stim sa ne prezentam elegant la orice eveniment, chiar daca vom munci si uneori vom fi nevoiti sa stam in anumite pozitii mai putin confortabile.

Pentru noi, orice eveniment planificat reprezinta un angajament cu prioritate maxima!
Va asteptam sa ne povestiti mai multe detalii despre evenimentul dumneavoastra, cu siguranta vom gasi ceea ce vi se potriveste cel mai bine.

Cu drag, Ionut

http://www.draghiceanufoto.ro

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro