Înapoi la Locații

Palatul Ghica Tei

Locaţie de nuntă
Păreri de la 5 fotografi și 3 videografi
14 evenimente verificate
Palatul Ghica Tei este documentat de fotografi și videografi care au avut evenimente aici.
Toate informațiile sunt verificate și validate de editorii catalogului.

"Locatie premium, nunti de calitate; Recomand cu drag !"
"Locatie de poveste cu doua saloane foarte frumos amenajate."
"Plasat cu fast în centrul Capitalei, cu prestigiu de monument istoric de arhitectură, Palatul Ghica Tei nu doar se remarcă prin prezența sa impunătoare, ci și printr-un trecut plin de evenimente, constitutind o mărturie vie a tradiției și culturii românești. Acest loc emblematic vă oferă șansa unică de a călători în timp și de a resimți emoțiile și atmosfera petrecerilor unei epoci de mult apuse."
"Locatie frumoasa!"
"Situat în inima Capitalei, cu valoare de monument istoric Palatul Ghica Tei te poate duce in acele vremuri de odinioara, pline de stil, lux si rafinament."
"Desi a trecut ceva timp de cand am avut ultima nunta la Palatul Ghica Tei, imi aduc aminte foarte clar cat de intima este aceasta locatie. Luminile exterioare dintre cele doua sali de evenimente arata foarte bine. Cred ca este printre singurele locatii din Bucuresti unde cumva nu simti vuietul orasului."
"Una dintre putinele locatii pe care ne-ar fi relativ greu sa le recomandam. Din pacate motivul ar fi puiul crud care a fost servit in timpul nuntii. Pentru sedinte foto in schimb este o varianta de luat in calcul."

Hartă

Palatul Ghica Tei
Palatul Ghica Tei, București, România Vezi pagina locației

Abonează-te la newsletter-ul personalizat pentru nunta ta

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro