Catalogul fotografilor
Bogdan Neagoe

Bogdan Neagoe

Fotograf
Înscris în catalog de 5 ani și 7 luni
Se deplasează din Bucuresti
Messenger
 0769 669 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Clinceni, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Ce iti poti dori mai mult ca fotograf decat sa ai o locatie in afara orasului, care sa iti ofere libertate si inspiratie. Ce pot sa spun sigur este ca personalul este format din oameni faini iar oportunitatile pentru fotografii sunt nelimitate. Timp sa fie :)
 Locaţie de nuntă
  Comuna Moeciu, Brasov
Ratingul meu acordat locaţiei
Nu cred ca am fost mai linistit la o nunta, ca fotograf, decat cum m-am simtit la Cetatea Carului. Terasa exterioara arata foarte fain iar imprejurimile sunt locul perfect pentru sedinte foto in natura.
 Locaţie de nuntă
  Belciugatele, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Una dintre locatiile mele preferate de nunta avand in vedere ca este departe de agitatia orasului, este linistit si verde iar decorul din interior arata foarte bine. Plus ca ai o multime de oportunitati de a fotografia.
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Desi a trecut ceva timp de cand am avut ultima nunta la Palatul Ghica Tei, imi aduc aminte foarte clar cat de intima este aceasta locatie. Luminile exterioare dintre cele doua sali de evenimente arata foarte bine. Cred ca este printre singurele locatii din Bucuresti unde cumva nu simti vuietul orasului.
 Locaţie de nuntă
  Cosoba, Giurgiu
Ratingul meu acordat locaţiei
Ma bucur tare mult cand miri aleg si altceva decat ballroom-urile clasice si se indreapta spre locatii in aer liber, linistite si deschise. Chiar daca a plouat, a fost cu atat mai fain de fotografiat si de surprins momente unice.

Despre Bogdan Neagoe


Cel mai greu lucru este sa te descrii pe tine insuti. La mine, insa, este simplu si asta pentru ca sunt o persoana simpla. Imi plac libertatea, natura si linistea. Cred ca fiecare este dator sa isi traiasca viata ca pe o aventura si sa pastreze cele mai puternice amintiri.