TreeHouse Cosoba

 Recomandat de 5 fotografi și un videograf
 Locaţie de nuntă

 0733 *** vezi numărul
TreeHouse Cosoba este recomandat de următorii fotografi și videografi care au avut evenimente aici.
Toate recomandările sunt verificate și validate de editorii catalogului.


Dana Sacalov fotograf
peste 1000
Rating acordat locaţiei
Superba locatie! Decor de poveste <3
DESPA FILMS cameraman
nespecificat
Rating acordat locaţiei
O loc in natura foarte usor de personalizat.

Am apreciat ca ofera mirilor atat un apartament in care acestia se pot pregati, cat si posibilitatea de a organiza ceremoniile in aer liber, reducand la minim timpul pierdut intre locatii.

Am avut doar experiente placute la TreeHouse, iar personalul a fost prompt si de ajutor.
Dumitru Robert fotograf
peste 1000
Rating acordat locaţiei
La Cosoba exista doua locatii de nunta: Lagoon si Forest. Nunta din imagini este la Forest, ii spune Forest intrucat are deschidere catre un ponton in padure, unde de obicei au loc cununiile civile sau religioase, la iesire din padure are si o piscina mica. Evenimentele pot avea loc atat afara, cat si inauntru, existand posibilitatea de a dansa afara iar masa sa se serveasca la interior. Localul de interior are un perete rabatabil care se poate deschide total catre zona de dans. Nu exista insa bucatarie proprie, ci mai multe firme de catering cu care se poate colabora.
Bogdan Neagoe fotograf
peste 1000
Rating acordat locaţiei
Ma bucur tare mult cand miri aleg si altceva decat ballroom-urile clasice si se indreapta spre locatii in aer liber, linistite si deschise. Chiar daca a plouat, a fost cu atat mai fain de fotografiat si de surprins momente unice.
Rating acordat locaţiei
La evenimentul pe care l-am fotografiat a avut loc in locatia TreeHouse Lagoon, initial era planificata nunta outdoor, insa din pricina conditiilor meteo, petrecerea s-a mutat inauntru.

Desi acest lucru a fost stabilit cu putin timp inainte, sala arata foarte frumos si nu am intalnit probleme. Pregatirile mirilor au avut loc in incinta locatiei, intr-un apartament micut. Ceremoniile s-au desfasurat afara, in padure, inainte de furtuna.

Desi locul este contruit in stil modern, ai sentimentul ca esti in natura virgina, in momentul in care pasesti in padure. Servirea si mancarea au fost ok. Tortul a fost prezentat afara, pe terasa.
Rating acordat locaţiei
Un loc pentru o nunta relaxata, in inima naturii

Hartă

TreeHouse Cosoba
TreeHouse Cosoba, DJ601E, România Vezi pagina locației