Înapoi la Locații

TreeHouse Cosoba

Locaţie de nuntă
Păreri de la 10 fotografi și 6 videografi
63 evenimente verificate
TreeHouse Cosoba este documentat de fotografi și videografi care au avut evenimente aici.
Toate informațiile sunt verificate și validate de editorii catalogului.

"Destination wedding! Locatie superba pentru nunti. Recomand filmare cu drona!"
"Superba locatie! Decor de poveste <3"
"Tree House este locatia ideala pentru cei care isi doresc o nunta in natura!"
"Locatia este superba !"
"O locatie foarte faina de langa Bucuresti, aflata chiar la liziera padurii. Dispunde de piscina si o pajiste generoasa.
Pro:
-casuta unde se pot face pregatirile de nunta.
-in locatie se pot organiza atat ceremonia civila cat si cea religioasa.
Contra:
- la unul dintre evenimentele la care am participat, ospatarii a fost putin nepregatiti, dar asta tine de firma catering si nu de locatie.
"
"Un loc aproape de natura, inconjurat de padure. Mancarea a fost buna iar staff-ul prietenos."
"Una dintre cele mai apreciate locatii pentru realizarea de evenimente in aer liber. Ideala pentru organizarea tuturor momentelor unei nunti: pregatiri, casatorie civila, cununie religioasa si petrecere!"
"O locatie foarte faina, in care poti face absolut totul, pregatiri, sedinta, ceremoniile si petrecerea. Recomand cu drag!"
"Locatie faina in mijlocul padurii, perfecta si pentru ceremonii in aer liber"
"TreeHouse Cosoba este, din punctul meu de vedere, una din locatiile in care vrei sa mai mergi sa filmezi evenimente. Arata bine si de sus si de jos.
Situata intr-un loc mai ferit de galagia orasului, este una din locatiile ideale daca vrei ca evenimentul tau sa arate superb.
Noi am avut parte de niste oameni care ne-au tratat cu respect, si am ramas cu un gust placut.
"
"Ma bucur tare mult cand miri aleg si altceva decat ballroom-urile clasice si se indreapta spre locatii in aer liber, linistite si deschise. Chiar daca a plouat, a fost cu atat mai fain de fotografiat si de surprins momente unice."
"O locatie foarte frumoasa, putin cam departe de Bucuresti. Serviciile lasa putin de dorit din ce am vazut la servire. Probleme la instalatia electrica (formatia a avut ceva pagube) dar per total este ok."
"La Cosoba exista doua locatii de nunta: Lagoon si Forest. Nunta din imagini este la Forest, ii spune Forest intrucat are deschidere catre un ponton in padure, unde de obicei au loc cununiile civile sau religioase, la iesire din padure are si o piscina mica. Evenimentele pot avea loc atat afara, cat si inauntru, existand posibilitatea de a dansa afara iar masa sa se serveasca la interior. Localul de interior are un perete rabatabil care se poate deschide total catre zona de dans. Nu exista insa bucatarie proprie, ci mai multe firme de catering cu care se poate colabora."
"O loc in natura foarte usor de personalizat.

Am apreciat ca ofera mirilor atat un apartament in care acestia se pot pregati, cat si posibilitatea de a organiza ceremoniile in aer liber, reducand la minim timpul pierdut intre locatii.

Am avut doar experiente placute la TreeHouse, iar personalul a fost prompt si de ajutor.
"
"Un loc pentru o nunta relaxata, in inima naturii"

Hartă

TreeHouse Cosoba
TreeHouse Cosoba, DJ601E, România Vezi pagina locației

Abonează-te la newsletter-ul personalizat pentru nunta ta