Catalogul fotografilor
Irina Groza & Robert Trica

Cromatica Photography

Fotograf: Irina Groza & Robert Trica
Înscris în catalog de 6 ani și 6 luni
Se deplasează din Bucuresti
Messenger
 0744 654 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Cromatica Photography


Cromatica este un teren de joacă artistică în care doi fotografi din București, Irina Groza și Robert Trică, au realizat de-a lungul anilor niște lucruri serioase. Gândită încă de la început ca o mică fabrică de fericire, atât pentru ei doi și cât pentru toți cei pe care aveau să-i fotografieze, Cromatica a crescut firesc, organic, fără rețete de marketing și fără să urmeze un curent sau altul din domeniu, dar îngrijindu-se obsesiv de fiecare imagine și de mulțumirea fiecărui client. Deși filtrate prin aspre criterii estetice și fine prelucrări digitale, imaginile definitorii pentru Cromatica și cele care i-au adus cele mai multe premii internaționale reprezintă niște momente cât se poate de reale, marcate fie de emoții puternice, fie de umor subtil. După 12 ani de fotografiat împreună și 7 ani de experiență în fotografia de eveniment, Irina și Robert nu se gândesc nicio clipă că au ajuns să știe destul, așa că învață, găsesc noi surse de inspirație, experimentează, cunosc în continuare oameni extraordinari și privesc viața cu multă curiozitate.

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro