Soulseeker

FOTOGRAF // Marius Migleș
Între 700 și 1000 europreț standard fotografie de nuntă
 0767 *** vezi telefonul
Messenger
Înscris în catalog de 6 luni și 11 zileFotograf de nunta profesionist, stilul meu imbina fotojurnalismul si instantaneele cu portretele, fotografiile de familie si imaginile de detaliu. Nu ma limitez la un anumit tip de fotografie, imi place sa fiu creativ si sa pun in lumina frumusetea care este deja acolo.
soulseeker fotograf evenimente wedine bucuresti soulseeker fotograf de nunta in bucuresti (3).jpg
Fotograf botez Bucuresti, ofer servicii fotografice profesionale pentru a surprinde fiecare moment al acestui eveniment superb al micutului dumneavoastra. Voi fi alaturi de dumneavoastra pe toata durata evenimentului, in calitatea de fotograf de botez profesionist, captez emotiile importante, cele mai bune momente de la biserica si de la petrecere.
fotograf profesionist de botez bucuresti biserica alba 1.jpg
Fotograf cununie civila Bucuresti, alaturi de dumneavoastra in cele mai importante zile. Captez emotiile si le expun in fotografiile mele, astfel incat ele sa fie comemorate de-a lungul timpului.
soulseeker fotograf cununie civila sector 2 bucuresti (11).jpg

Testimoniale de la clienti

Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Soulseeker

Ambitia mea cea mai mare este sa creez imagini cu un puternic impact emotional, cu oamenii pe care ii iubim si cu vremurile bune pe care le-am petrecut impreuna, pentru a fi comemorate de-a lungul generatiilor.

Contacteaza-ma pentru mai multe detalii. www.soulseeker.ro