Catalogul fotografilor
Marius Migleș

Soulseeker

Fotograf: Marius Migleș
Înscris în catalog de 4 ani și 6 luni
Se deplasează din Bucuresti
Messenger
 0767 111 *** vezi telefonul
FavoritFotograf de nunta profesionist, stilul meu imbina fotojurnalismul si instantaneele cu portretele, fotografiile de familie si imaginile de detaliu. Nu ma limitez la un anumit tip de fotografie, imi place sa fiu creativ si sa pun in lumina frumusetea care este deja acolo.
Fotograf de botez din Bucuresti, ofer servicii fotografice profesionale pentru a surprinde fiecare moment al acestui eveniment superb al micutului dumneavoastra. Voi fi alaturi de dumneavoastra pe toata durata evenimentului, in calitatea de fotograf de botez profesionist, captez emotiile importante, cele mai bune momente de la biserica si de la petrecere.
Fotograf cununie civila Bucuresti, alaturi de dumneavoastra in cele mai importante zile. Captez emotiile si le expun in fotografiile mele, astfel incat ele sa fie comemorate de-a lungul timpului.

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Soulseeker


Fotograf profesionist de nunta, captez momente naturale si emotionante. Disponibil in toata tara! https://www.soulseeker.ro