Înapoi la Locații

Cesari

Locaţie de nuntă
Păreri de la 4 fotografi și 2 videografi
18 evenimente verificate
Cesari este documentat de fotografi și videografi care au avut evenimente aici.
Toate informațiile sunt verificate și validate de editorii catalogului.

"M-am simtit excelent in acesta locatie."
"Cand crezi ca le-ai vazut pe toate, vine aceasta locatie care dispune de o plantatie de lavanda. Un loc excelent."
"O locație de vis, cu intrarea printr-un câmp de lavandă, o gradina impresionată și decor de excepție. Cortul este iluminat pe tot tavanul cu instalații de lumini, iar spațiul dinspre lac este de asemenea încântător."
"Pro: Locație frumoasa când e lavanda înflorita. Se pot face sedinte foto in exteriorul locației. Mâncare ok. Parcare suficienta. Au camera pentru mireasa/bebe.

Con: Nu exista aer condiționat. Cortul este o sera cu prelata din plastic transparent. Pentru o nunta în iulie-august e groaznic. Când e frig au încălzitoare pe butelie care sunt insuficiente. La fel de insuficiente sunt si toaletele.
"
"Domeniul Cesari este o locatie perfecta pentru desfasurarea evenimentelor private . Locatia reprezinta este o oaza de eleganta, o locatie in mijlocul naturii intre lac si padure, la iesirea din Bucuresti. Aici ospitalitatea romaneasca se imbina cu pasiunea noastra pentru servicii excelente, realizand astfel o experienta unica pentru tine si invitatii tai. Domeniu Cesari este localizat la doar 21km de Bucuresti poti sa ajungi usor pe Autostrada A2 sau pe drumul national DN3. Bucură-te de un eveniment exceptional: cea mai buna locatie, cele mai bune servicii, cele mai bune beneficii…nimic altceva."
"O locație de nuntă în aer liber de lângă București care te transpune în zona Provence din Franța. Asta datorită câmpului de lavandă, a miresmei florilor și a adierii brizei lacului din apropiere. O nuntă aici va avea un vibe romantic și elegant. Domeniul Cesari este situat la aproximativ 30 de minute distanță de București. Este o locație de nuntă elegantă, în mijlocul naturii, înconjurată de un lac, o pădure și un câmp de lavandă. După ce treci de porțile de la intrare, pe o parte și pe cealaltă vei fi înconjurat de lavandă. Drumul tău va fi presărat cu lumini și chiparoși înalți care te trimit cu gândul la Provence.

Fotograful profesionist de eveniment va surprinde cadre unice, folosindu-se de toate aceste trei elemente: lacul, lavanda, pădurea. Ba mai mult, din această locație poți privi atât răsăritul soarelui cât și apusul care se reflectă în apele lacului. De asemenea, eleganța și rafinamentul aranjamentelor meselor vor fi surprinse de către fotograful de nuntă în cel mai frumos fundal, natura. Domeniul Cesari permite un aranjament al meselor în cele 4 locuri ale locației în aer liber. Acestea sunt: pe gazon, în zona cortului, pe malul lacului sau lângă câmpul de lavandă. Oricare ar fi locul preferat de miri, stilul Provence va domina și vă promite cadre unice surprinse de fotograful profesionist de nuntă și o experiență inedită pentru voi.

De precizat este faptul că întreg domeniul va putea fi folosit pentru ședința foto, indiferent de locul ales pentru aranjarea meselor. Pe lângă locația de nuntă în aer liber, Domeniul Cesari dispune de un studio cozy pentru pregătirea mirilor, 4 băi elegante, o parcare privată cu o capacitate de 80 de locuri, spațiu pentru cocktail și o zonă de relaxare.
"

Hartă

Cesari
Cesari, Belciugatele, România Vezi pagina locației

Abonează-te la newsletter-ul personalizat pentru nunta ta