Catalogul fotografilor
Andrei Radoiu

Your Story

Fotograf: Andrei Radoiu
Înscris în catalog de 2 ani și 10 luni
Se deplasează din Sibiu
Messenger
 0757 184 *** vezi telefonul
Favorit
Apreciere clienți
3 testimoniale verificate
  5.00 (1 recenzii)   758
  5.00 (29 recenzii)
Experiență
11 evenimente verificate
2 locații documentate

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie şedinţă foto
  Rășinari, Sibiu
Ratingul meu acordat locaţiei
Superb! Natura, peisaje, paduri, munti... Mai ales in anotimpul de toamna. Am prins o vreme superba de fotografiat, cu nori dramatici, lumina difuza, plus natura in haine de toamna. In plus, mirii mei sunt frumosi iti vine sa ii mananci.
 Locaţie şedinţă foto
  Sibiu
Ratingul meu acordat locaţiei
Oraș cu foarte multe zone de fotografiat:
1.Centrul orașului cu Piața Mică, zona Podul Minciunilor și Piața Huet, zidurile și Parcul Cetății, pasajul scărilor și butoiul de aur, bolțile clădirilor și zidurilor încărcate de istorie permit fotografilor sa obțina diverse cadre și unghiuri.
2.Muzeul Satului (situat în Dumbrava Sibiului, cel mai mare muzeul de acest gen ca și suprafață din Europa) cu căsuțe specifice din toate zonele din România.

Despre Your Story


Cine suntem?
Suntem Andrei si Alina, sot si sotie, iubitori de natura si de frumos. De cativa ani ne-am hotarat sa spunem povestea voastra, imortalizand momente unice care prin prisma imaginilor le veti putea oricand retrai. Pentru noi fotografia de nunta inseamna emotii asa ca va incurajam va lasati dusi de val si sa traiti clipa la intensitate maxima. Vom fi langa voi pe parcursul intregului eveniment si va vom ajuta sa ramaneti cu cele mai frumoase amintiri.
Impreuna formam o echipa. Credem cu tarie ca in ceea ce priveste munca de fotograf ne completam, iar naturaletea, implicarea si entuziasmul amandurora sunt elemente ce ne recomanda.
Abia asteptam sa va cunoastem si sa va expunem povestea in fotografii!