Catalogul fotografilor
Andrei Radoiu

Your Story

Fotograf: Andrei Radoiu
Înscris în catalog de 5 ani și 10 luni

Vezi profilul meu de fotografie comercială
Messenger
 0757 184 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
2 premii
2
Apreciere clienți
11 testimoniale verificate
  4.90 (40 recenzii)
Experiență
19 evenimente verificate
12 locații documentate

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie şedinţă foto
  Cisnadie, Sibiu
Ratingul meu acordat locaţiei
Curtea bisericii Evanghelice din Cisnadie este o locatie excelenta pentru orice sedinta foto.
Boltile, iedera, acoperisul, florile si aleile sunt cateva elemente excelente pentru a compune cadre inedite. Recomand locatia indiferent de anotimp.
 Biserică
  Sibiu
Ratingul meu acordat locaţiei
O zona mai putin populara, dar adevaratul fotograf este cel care... vorba aceea...face din rahat bici si il mai face si sa pocneasca. Biserica din cartier a fost pe placul meu, din simplul motiv ca are ferestre mari si nu sunt obturate de vitralii, astfel incat lumina a fost una de calitate.
 Locaţie şedinţă foto
  Cisnadie, Sibiu
Ratingul meu acordat locaţiei
Cetatea de la Cisnadioara... o locatie foarte cunoscuta, vizitata si fotografiata. Dupa o urcare de cca. 15 minute prin padure, pe o poteca amenajata, se ajunge la zidurile cetatii. Intrarea in curtea acesteia se face pe o portita ingusta, strajuita de ziduri mari de piatra (e destul de spectaculoasa pentru un cadru cu o perspectiva deosebita - merita sa aveti un obiectiv superangular).
Intreaga cladire este din piatra, iar in interior este intunecat, ceea ce ne permite sa ne jucam cu lumina si sa creem cadre spectaculoase. De asemenea poarta imensa din lateral se poate folosi ca si compozitie in fotografii.
 Locaţie de nuntă
  Corbeanca, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Cortina Club din Corbeanca : o locație foarte frumoasa, pe malul lacului, cu o gradina plina de copaci și vegetație. Cadrele pot fi diversificate în funcție de lumina, cromatica și reflexiile fin apa.
Piscina e de efect, iar decorul pe care l-am avut eu la eveniment a fost excelent.
 Locaţie şedinţă foto
  Coltesti, Alba
Ratingul meu acordat locaţiei
Coltesti si imprejurimi... In satul Coltesti, situat in judetul Alba, se afla si cetatea cu acelasi nume. Mai exact ruinele unei vechi cetati, inconjurate de natura. Poti trage cadre inedite folosindu-te de zidurile cetatii, boltile si ferestrele de piatra. Din varful acesteia este o vedere extraordinara catre Piatra Secuiului si Coltii Trascaului.
 Locaţie de nuntă
  Sibiel, Sibiu
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie superba, cu decor frumos, piscina, o bolta interesanta, minigradina si alte elemente de decor rustic/modern, care ajuta orice fotograf sa creeze. Eu am reusit sa realizez cateva fotografii super misto, chiar daca timpul nu a fost cel mai bun prieten al meu.
 Locaţie de nuntă
  Cluj-Napoca, Cluj
Ratingul meu acordat locaţiei
Am avut norocul sa pot fotografia o nunta foarte faina la Cluj, cu oameni faini, intr-o locatie faina la Muzeul Etnografic al Transilvaniei, dar si cu o petrecere, cum altfel decat faina?! La muzeu, in orice anotimp se gasesc cadre interesante, atat cu natura, copaci si frunze, cat si incadrari din perspective mai abstracte, folosindu-va de zidurile casutelor vechi sau gardurilor de lemn.
 Locaţie şedinţă foto
  Rășinari, Sibiu
Ratingul meu acordat locaţiei
Superb! Natura, peisaje, paduri, munti... Mai ales in anotimpul de toamna. Am prins o vreme superba de fotografiat, cu nori dramatici, lumina difuza, plus natura in haine de toamna. In plus, mirii mei sunt frumosi iti vine sa ii mananci.
 Locaţie şedinţă foto
  Sibiu , Sibiu
Ratingul meu acordat locaţiei
Centrul istoric al Sibiului este o alegere foarte bună pentru orice sesiune foto. Bolțile, porțile, arhitectura și designul clădirilor istorice vă permit să realizați cadre interesante, atat ca și compoziție, cât și cromatic. Se pot crea cadre fosindu-va de umbrele date de soarele care se strecoară printre clădiri, sau va puteți retrage la umbră pe pasajele sau străzile înguste care coboară spre "orașul de jos".
 Locaţie şedinţă foto
  Sibiu
Ratingul meu acordat locaţiei
Oraș cu foarte multe zone de fotografiat:
1.Centrul orașului cu Piața Mică, zona Podul Minciunilor și Piața Huet, zidurile și Parcul Cetății, pasajul scărilor și butoiul de aur, bolțile clădirilor și zidurilor încărcate de istorie permit fotografilor sa obțina diverse cadre și unghiuri.
2.Muzeul Satului (situat în Dumbrava Sibiului, cel mai mare muzeul de acest gen ca și suprafață din Europa) cu căsuțe specifice din toate zonele din România.
 Locaţie şedinţă foto
  Avrig , Sibiu
Ratingul meu acordat locaţiei
Avrig, mai exact Valea Avrigului... O locatie buna pentru o sedinta foto trash the dress cu tematica de toamna. Pe langa rau serpuieste un drum forestier, iar padurea cenusie din anotimpul de toamna va da ocazia sa surprindeti cadre deosebite. Va puteti juca in frunze sau cu apa din rau pentru ca mireasa sa poate ulterior chiar sa arunce rochia la gunoi :)))
 Locaţie şedinţă foto
  Poieni, Cluj
Ratingul meu acordat locaţiei
Zona superba de munte, cu peisaje pitoresti si cabane "virgine". Ideal pentru mirii care iubesc natura si au ceva spirit de aventura. Recomand!

Despre Your Story


Salut! Sunt Andrei si sunt fotograf profesionist. De peste 12 ani m-am hotarat sa spun povesti prin fotografii, imortalizand momente unice care prin prisma imaginilor le veti putea oricand retrai. Pentru mine fotografia inseamna emotie, asa ca va incurajez va lasati dusi de val si sa traiti clipa la intensitate maxima. Voi fi langa voi pe parcursul intregului eveniment si va voi ajuta sa ramaneti cu cele mai frumoase amintiri.
Abia asteptam sa ne cunoastem si sa va expun povestea in fotografii!