Înapoi la Locații

Palatul Brukenthal

Locaţie de nuntă
Păreri de la 11 fotografi și un videograf
26 evenimente verificate
Palatul Brukenthal este documentat de fotografi și videografi care au avut evenimente aici.
Toate informațiile sunt verificate și validate de editorii catalogului.

"ok"
"Organizarea unei ședințe after-wedding la Palatul Brukenthal Avrig poate fi o experiență deosebită și memorabilă pentru tinerii căsătoriți.O locație minunata."
"Reședința de vară de odinioară a lui Samuel von Brukenthal a fost trezită în anul 2011 din somnul ei adânc, renovata respectand ideile si viziunea lui Brukental si redata publicului larg.
Un loc de poveste
"
"Locatia este foarte frumoasa, potrivita pentru o nunta cu ceremonie umanista in aer liber, copacii sunt superbi, inalti, tin umbra racoroasa in zilele calduroase de vara. Se pot face fotografii si cu palatul vechi, in zona cu copacii cat si in fata cladirii principale, cu geamuri mari. Mancarea a fost buna, personalul a fost putin depasit de situatie la un moment dat in zona barului, dar in rest foarte prietenosi si atenti."
"O locație de nuntă superba, unde ai foarte multe alternative de cadre, backgrounduri în funcție de momentul zilei și lumina disponibila."
"Un loc excelent pentru nunțile în aer liber. Personal pregatit și o locație frumoasă și diferită."
"O locatie cu mult potential fotografic. Palatul Brukenthal inca nu este chiar "palat" insa se fac progrese in fiecare an. Bucatarie buna, cu multe alimente din ferma proprie."
"Palatul Brukenthal dispune de o grădina imensa cu pomi, flori, deocaratiuni naturale, covor roșu, ceea ce face ca locația sa fie perfecta pentru mirii care doresc o nunta ca în povesti."
"Un punct important de reper in Avrig!"
"Fotografiez destul de des la palatul Brukenthal. Este o locatie pe care o utilizez in general pentru sedintele foto afterwedding. Incerc sa evit weekendul deoarece este destul de aglomerat."
"Palatul Brukenthal este o locatie excelenta pentru nunta, dar nu numai. Are o atmosfera calda, primitoare, coridoarele si incaperile sunt pline de istorie ceea ce aduc o valoare suplimentara oricarui eveniment. Ringul de dans este separat de mese ceea ce ajuta la socializarea la mese, astfel creeand o atmosfera aerata."
"O locatie selecta. Se pot organiza ceremonii în aer liber, nunți atipice. Mult spațiu verde. Locație interioară eleganta și cort exterior. Pentru cei care doresc o nunta atipic românească."

Hartă

Palatul Brukenthal
Palatul Brukenthal Avrig, Strada Gheorghe Lazăr, Avrig, România Vezi pagina locației

Abonează-te la newsletter-ul personalizat pentru nunta ta