Catalogul fotografilor
Beatrice Boghian

Wishes of Light

Fotograf: Beatrice Boghian
Înscris în catalog de 7 ani și 2 luni
Se deplasează din Cluj Napoca, Cluj
Messenger
 0787 640 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
24 premii
3
17
4
Apreciere clienți
13 testimoniale verificate
Experiență
11 evenimente verificate
3 locații documentate


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Micesti, Cluj
Ratingul meu acordat locaţiei
Mancarea a fost excelenta, una din cele mai bune gustate la vreun eveniment pana acum! Hambarul este incapator, lumina este potrivita pentru fotografii in timpul zilei si invitatii par sa se distreze excelent pe ring in ciuda faptului ca zona de dans poate parea mica, insa este incapatoare si cred ca favorizeaza apropierea dintre oameni.
 Locaţie de nuntă
  Avrig, Sibiu
Ratingul meu acordat locaţiei
Locatia este foarte frumoasa, potrivita pentru o nunta cu ceremonie umanista in aer liber, copacii sunt superbi, inalti, tin umbra racoroasa in zilele calduroase de vara. Se pot face fotografii si cu palatul vechi, in zona cu copacii cat si in fata cladirii principale, cu geamuri mari. Mancarea a fost buna, personalul a fost putin depasit de situatie la un moment dat in zona barului, dar in rest foarte prietenosi si atenti.
 Locaţie de nuntă
  Păltinoasa, Suceava
Ratingul meu acordat locaţiei
Daca iti doresti o nunta in stil rustic si vrei ca fotografiile tale sa aiba un aer boem, atunci aceasta locatie este o alegere foarte buna. Acasa in Bucovina are un potential foarte mare, nu doar pentru fotografii: mancarea de aici a fost foarte buna, personalul atent si primitor, mult spatiu verde pentru o posibila cununie civila in aer liber, ferma cu animalute, caii, ponei.

Cu o capacitate mica pentru numarul invitati, dar mult spatiu verde afara, este locul perfect pentru o nunta intima si foarte reusita, daca ceea ce iti doresti este ceva diferit.

Despre Wishes of Light


Suntem Beatrice si Calin, fotografi de nunta, sot si sotie, prieteni cei mai buni. Suntem fascinati de oameni, de lumina, de frumusetea prezentului, autenticiate si bucurie, de neconventional.

Multi dintre clientii nostri ne spun ca le este usor sa fie ei insisi cu noi, ca reusim sa le suprindem emotiile, stim ce isi doresc, avem rabdare si pasiune pentru ceea ce facem. Ei mai spun ca mult din rezultatul final se datoreaza si modului nostru de a fi, ca echipa, ca oameni, si pentru ca devenim usor prietenii lor.

Daca va doriti ca fotografiile sa va reprezinte, sa suprinda emotii si sa documenteze autentic ziua voastra speciala, neaparat sa ne scrieti!

Abia asteptam sa va cunoastem si sa va aflam povestea!

Cu drag,
Beatrice si Calin

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro