Înapoi la Locații

Pensiunea Acasă în Bucovina

Locaţie de nuntă
Păreri de la 3 fotografi și un videograf
3 evenimente verificate
Pensiunea Acasă în Bucovina este documentat de fotografi și videografi care au avut evenimente aici.
Toate informațiile sunt verificate și validate de editorii catalogului.

"Recomand Pensiunea Acasă în Bucovina celor care vor cu totul altceva in materie de locatie pentru petrecerea de nunta sau locatie de sedinta foto.

Aici se pot realiza si cununii civile in aer liber dupa cum puteti vedea in videoclipul Cristian FILM. Nuntile de aici pot fi de zi cat si de noapte, ca marime mai mici dar intime. Interiorul restaurantului este decorat rustic si autentic bucovinean iar mancarea este atat traditionala cat si internationala.
"
"Daca iti doresti o nunta in stil rustic si vrei ca fotografiile tale sa aiba un aer boem, atunci aceasta locatie este o alegere foarte buna. Acasa in Bucovina are un potential foarte mare, nu doar pentru fotografii: mancarea de aici a fost foarte buna, personalul atent si primitor, mult spatiu verde pentru o posibila cununie civila in aer liber, ferma cu animalute, caii, ponei.

Cu o capacitate mica pentru numarul invitati, dar mult spatiu verde afara, este locul perfect pentru o nunta intima si foarte reusita, daca ceea ce iti doresti este ceva diferit.
"
"Excelent pentru sedinte foto."
"O locatie superba pentru petrecere de botez, nunta mica, dar si pentru sedinte foto cu copii sau miri."

Hartă

Pensiunea Acasă în Bucovina
Pensiunea Acasă în Bucovina, România Vezi pagina locației

Abonează-te la newsletter-ul personalizat pentru nunta ta