Catalogul cameramanilor

Cristian FILM

Cameraman: Cristian si Cristina
Înscris în catalog de 5 ani și 11 luni
Se deplasează din Suceava
Messenger
 0743 866 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
3 premii
2
1
Apreciere clienți
9 testimoniale verificate
  5.00 (6 recenzii)   1,591
Experiență
Nr. #7 în RO
24 evenimente verificate
10 locații documentate
Selectia editorilor pe 24.09.2019
Selectia editorilor pe 27.02.2018 Mentiune pe 04.12.2018
Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Șcheia, Suceava
Ratingul meu acordat locaţiei
Recomand Salonul din Parc de la Conacul Domnesc nuntilor mici si medii care opteaza pe langa nuntile de noapte si pentru nunti de zi. Accesul in sala este usor si imprejurimile sunt potrivite pentru sedinte foto si video.
 Locaţie de nuntă
  Suceava
Ratingul meu acordat locaţiei
Recomand Salonul Balada oricarui cuplu de miri care vor organiza nunti medii spre mari si isi doresc un spatiu modern si extrem de spatios si fara coloane. De asemenea, localizarea centrala a restaurantului este perfecta daca si restul evenimentului din timpul zilei se desfasoara in Suceava. De asemenea si nuntile de zi sunt o idee buna in acest loc, ferestrele mari din sala oferind multa lumina.
 Locaţie de nuntă
  Botosani
Ratingul meu acordat locaţiei
Recomand Hotel Restaurant Rediu in primul rand deoarece se afla in mijlocul unei paduri si este ideal pentru sedinta foto-video inainte de inceperea petrecerii de nunta. Sala este incapatoare, bine impartita intre zona de invitati, ring de dans si zona formatiei.
 Locaţie de nuntă
  Suceava
Ratingul meu acordat locaţiei
Recomand Palatul Alexander pentru arhitectura unica exteriora si decorul superb interior oricarui cuplu de miri din Suceava si nu numai, care doresc sa-si organizeze petrecerea de nunta intr-un decor luxos de tip clasic francez. Spatiul salii este suficient de mare pentru majoritatea tipurilor de nunta iar din punctul meu de vedere este un local ideal pentru a filma un eveniment.
 Locaţie de nuntă
  Ramnicu Valcea, Valcea
Ratingul meu acordat locaţiei
Recomand sala Paradis Royal atat pentru organizarea petrecerii de nunta cat si pentru pregatirile mirilor. Camerele care se gasesc deasupra restaurantului sunt fiecare decorate in tema unei capitale sau oras mare intr-un stil arhitectonic diferit si elegant.

Sala pentru petrecerea de nunta este foarte incapatoare si decorata cu gust si are si un etaj superior cu vedere asupra intregii sali de unde se pot lua cadre panoramice sau unde se poate organiza un loc de activitati pentru copii invitatilor.
 Locaţie de nuntă
  Păltinoasa, Suceava
Ratingul meu acordat locaţiei
Recomand Pensiunea Acasă în Bucovina celor care vor cu totul altceva in materie de locatie pentru petrecerea de nunta sau locatie de sedinta foto.

Aici se pot realiza si cununii civile in aer liber dupa cum puteti vedea in videoclipul Cristian FILM. Nuntile de aici pot fi de zi cat si de noapte, ca marime mai mici dar intime. Interiorul restaurantului este decorat rustic si autentic bucovinean iar mancarea este atat traditionala cat si internationala.
 Locaţie de nuntă
  Malini, Suceava
Ratingul meu acordat locaţiei
Recomand Pensiunea „La Filuță” celor care doresc sa ofere o atmosferă rustică autentică invitaților și nu numai. Mirii au posibilitatea sa meargă cu o trăsură trasă de cai superbi până la intrarea in restaurant in aplauzele invitatilor. De asemenea, se poate alege servirea aperitivului afara langa o zona tip stana unde se prepara friptura la protap, placinte poale in brau si diverse alte produse traditionale. De asemenea, sala de nunta este decorată intr-un stil elegant si cu gust, perfecta pentru nunti mici si medii. Se pot filma cadre panoramice din sala de la etajul cu balcon al salii.
 Locaţie de nuntă
  Bistrita, Bistrita-Nasaud
Ratingul meu acordat locaţiei
Recomand Sala Giulia pentru nuntile medii si mari celor care doresc o sala mare, modernă si impresionanta. Sala este ideala pentru video si foto, fiind luminoasa si fara coloane. Petreceri mari si distractie pe timp de zi si de noapte ca in videoclipul Cristian FILM.
 Locaţie de nuntă
  Gura Humorului, Suceava
Ratingul meu acordat locaţiei
Recomand Toaca Bellevue (sala restaurant) pentru mirii care doresc sa-si organizeze evenimentul in orasul Gura Humorului (Primaria si Catedrala sunt foarte aproape una de cealalta) deoarece, pe langa privelistea superba care se poate admira prin geamurile mari, este perfecta pentru nuntiile mai mici de pana in 100 de persoane.

Sala din restaurant are o atmosfera intima si perfecta pentru cei care vor sa petreaca nestingherit pana in zori.
 Locaţie de nuntă
  Suceava
Ratingul meu acordat locaţiei
Recomand Zamca Garden pentru cei care vor sa organizeze nunti mici si medii intr-un decor luxos si elegant si mai ales cu foarte multa lumina buna. Mancarea si servirea este excelenta iar localizarea salii aproape de oras langa Manastirea Zamca este inca un avantaj,

Despre Cristian FILM


Sperăm ca v-a plăcut ce ați văzut pe site-ul nostru, deoarece și nouă ne-a plăcut să redăm într-o manieră artistică acele amintiri frumoase. Suntem o echipă cu experiență profesională si pasiune pentru videografie, care crede că filmarea de la nuntă poate deveni un veritabil film cinematic de nuntă. Un film cu o poveste originală, plină de emoții și bucurii, creată de voi și pusă în valoare prin imaginile surprinse de noi.

Viziunea noastră legată de imortalizarea evenimentului vostru este simplă și elegantă. Operăm într-o manieră cât se poate de discretă, fără lumini deranjante pe camerele noastre, fără macarale și alte echipamente zgomotoase și de mari dimensiuni care distrag atenția de la evenimentul dvs. Preferăm să surprindem cadrele în mod natural, fără prea multă intruziune sau regie. Vom pune mereu accent pe calitate și nu cantitate pentru a crea filme frumoase, captivante și pe care veți dori să le revedeți de nenumărate ori.

Cristian FILM este membru WEVA, adică în Asociaţia Internaţională a Videografilor de Eveniment. Nouă videoclipuri Wedding Trailer Cristian FILM au fost votate „Video of the Day” (videoclipul zilei) pe 9 martie, 20 iulie, 29 septembrie 2016, 21 aprilie, 22 august, 24 septembrie, 28 noiembrie 2017, 18 februarie și 31 august 2018 pe site-ul Asociaţiei Internaţionale a Videografilor de Eveniment, www.weva.pro!

Ne poți contacta la 0743 866 114 sau prin formularul de pe site să stabilim o întâlnire unde să ne cunoaștem și să discutăm pe larg despre oferta noastră de servicii. Suntem Cristian și Cristina, echipa Cristian FILM și de-abia așteptăm să fim alături de voi în cele mai importante clipe din viața voastră.