Înapoi la Locații

Conac Polizu

Locaţie de nuntă
Păreri de la 4 fotografi și 3 videografi
19 evenimente verificate
Conac Polizu este documentat de fotografi și videografi care au avut evenimente aici.
Toate informațiile sunt verificate și validate de editorii catalogului.

"Totul este atât de frumos acolo, este o energie pozitiva care te motivează să te simți bine, te face să-ți dorești să te întorci cu drag în acel loc."
"Conacul Polizu este edificiu impozant, cu o arhitectură impunătoare și detalii impresionante. Acesta are o clădire principală și două aripi laterale care îl înconjoară, toate acestea fiind construite din piatră și cărămidă. În interiorul conacului, se pot admira elemente de decorativă și mobilier de epocă, care îi dau o notă distinctă și îl fac să fie un loc unic în România.
Este o locație unde fotografii și videografii au parte de diversitate și pot suprinde cadre atât în interiorul conacului, cât și în exteriorul acestuia, având parte de o priveliște plăcută.
"
"Este o locatie unica unde poti avea o nunta diferita cu bun gust!"
"O locatie de vis pentru nunta. Mancare extraordinara."
"Un loc uimitor, plin de istorie și atmosferă romantică! Camere confortabile și mâncare gustoasă, personal foarte prietenos și de ajutor. Grădina conacului este un locul potrivit pentru o sedință foto de nuntă. O experiență extraordinară!"
"O locatie absolut perfecta pentru nunti in aer liber. Locatia e situata pe un domeniu impresionant, amenajat frumos si cu mult bun gust. Tot decorul a fost aerisit si luminos, iar camerele din interiorul conacului au fost impecabile. Din experienta noastra, a fost unul dintre cele mai frumoase localuri."
"Deosebit de frumos pentru nunți în aer liber."

Hartă

Conac Polizu
Conac Polizu, DJ281A, Maxut, România Vezi pagina locației

Abonează-te la newsletter-ul personalizat pentru nunta ta